Acasă Actualitatea Un alt bărbat din Satu Mare îl acuză pe Florin Salam de...

Un alt bărbat din Satu Mare îl acuză pe Florin Salam de înșelăciune! „A dispărut. Am dovezi”

0

Scandalul în jurul numelui celebrului manelist Florin Salam capătă noi amploare, odată cu apariția unor acuzații grave la adresa sa. Un bărbat din Satu Mare a făcut declarații uluitoare în cadrul unei emisiuni televizate, acuzându-l pe Florin Salam că l-ar fi înșelat cu o sumă colosală, promițându-i o melodie pentru ziua sa și neîndeplinindu-și promisiunea.

Potrivit declarațiilor acestui bărbat, Florin Salam ar fi primit suma considerabilă de 6.000 de euro pentru a compune o melodie specială pentru ziua sa, însă nu ar fi livrat nici piesa, nici nu ar fi returnat banii. Acesta susține că a făcut chiar o plângere la poliție, prezentând mai multe dovezi împotriva manelistului.

Florin Tănasa, așa cum îl numește presa, dezvăluie că, deși ar fi reușit să recupereze doar 500 de euro din suma dată lui Florin Salam, nu este mulțumit și își dorește înapoi toți banii. Mai mult, acesta susține că deține dovezi ale tranzacției, inclusiv contracte și documente care atestă transferul banilor.

Reacționând la acuzații, Florin Tănasa afirmă că nu ar fi avut niciun fel de înțelegere contractuală cu Florin Salam și că i-ar fi dat banii pe bază de încredere, pe care acum își dorește să îi recupereze. În dorința sa de a face dreptate, acesta își exprimă speranța ca Florin Salam să își asume responsabilitatea și să îi restituie banii.

În urma acestor dezvăluiri, scandalul pare departe de a se stinge, iar imaginea lui Florin Salam este afectată din nou de acuzațiile de înșelăciune. Așteptăm cu interes dezvoltările acestui caz și posibilele reacții din partea manelistului.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.