Acasă Fotbal Ultrașii CSA vor interzicerea FCSB în Ghencea! Mesaje anti Becali și Ciolacu...

Ultrașii CSA vor interzicerea FCSB în Ghencea! Mesaje anti Becali și Ciolacu prin capitală

0

Ultrașii din Peluza Sud Steaua au lansat mesaje de amenințare și provocare împotriva lui Gigi Becali, în încercarea de a bloca revenirea echipei FCSB pe arena din Ghencea. Aceștia au afișat zeci de mesaje în zonele aglomerate ale Bucureștiului, inclusiv la proprietățile lui Gigi Becali și la sediul Partidului Social Democrat.

Scopul lui Gigi Becali și al premierului Marcel Ciolacu este de a organiza un eveniment special la Ghencea, în care să aibă loc derby-ul cu Dinamo, programat pentru 22 iulie în sezonul 2023/2024. În ciuda eforturilor lui Ștefan Bichir, comandantul CSA Steaua, ultrașii continuă să se opună, manifestându-și dezacordul prin aceste mesaje de amenințare.

Unele dintre mesajele afișate de Peluza Sud includ expresii precum “Jos labele de pe Ghencea”, “Doar Steaua în Ghencea”, “marcel + gigel = trafic de influență”, “Gigi, pe veci blestemat pentru furtul repetat”, “În Ghencea doar Steaua” și “Prim-ministrul în slujba unui condamnat / Mai nou, legile se dau la palat”.

În plus, un grup de fani de la Sud a discutat cu conducerea clubului despre o inițiativă de a opri revenirea FCSB pe Ghencea. Aceștia intenționează să închirieze stadionul în weekendul 22-23 iulie, în colaborare cu AS47. AS47 va face o solicitare către club pentru a organiza un eveniment al suporterilor steliști pe noua arenă, care să înceapă în ziua programată pentru meciul FCSB-Dinamo.

Este important de menționat că aceste informații sunt doar rezultatul rapoartelor și nu sunt confirmate oficial.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.