În minutul 62, Hațiegan i-a pasat perfect lui Gavra, iar golgheterul Universității a avut timp să preia mingea, după care l-a învins pe portarul gazdelor.

Final de meci a fost periculos pentru Universitatea. Dur-Bozoancă a salvat-o în două rânduri! Prima dată a respins în faţă lovitura de cap a lui Herea de la 8 metri, iar apoi a întins braţul şi a blocaş şutul violent din 4 metri al lui Albert.

La partidă au asistat Ioan Ovidiu Sabău, managerul sportiv al clujenilor, şi Bogdan Lobonţ. Fostul portar al naţionalei a monitorizat jucătorii pe care îi va antrena din această iarnă.

În urma acestei victorii, Universitatea Cluj se află pe locul 4 în clasamentul din Liga a II-a, cu 41 de puncte, în timp ce Metaloglobus este pe locul 15, cu doar 21 de puncte.

”U” venea după o victorie la scor obţinută la Târgu Jiu, 5-1 cu Pandurii, în timp ce gazdele de azi au pierdut la mijlocul săptămânii tot pe teren propriu, 0-1 cu ASU Politehnica.

Metaloglobus: Geantă – Buzea, Panait (Vlad 83′), Caramalău (cpt.) – Costache, Mino Sota, Andrei (Ghenovici 66′), Sava – Nicolae, Ov. Herea, Potecea (Albert 75′)

“U” Cluj: Dur-Bozoancă – Cordoş, Abrudan, Berci – Coman, Giurgiu, Sepsi, Taub – Haţiegan, Gavra (Coman 85′), Goga (cpt./ Florescu 77′)