Acasă Sport ÎNSCRIERI. Turneul memorial la joc de table “Vali Pădureanu” la Friend’s Caffe

ÎNSCRIERI. Turneul memorial la joc de table “Vali Pădureanu” la Friend’s Caffe

0

Suntem încântați să anunțăm revenirea evenimentului mult așteptat de jucătorii de table din Satu Mare, Turneul Memorial Vali Pădureanu la Friend’s Caffe! După o pauză de trei ani, pasionații de table au ocazia să participe la acest turneu special, dedicat memoriei lui Vali Pădureanu, fondatorul campionatului de table la Friend’s Caffe.

Vali Pădureanu a fost o figură remarcabilă, un om dedicat și pasionat de jocul de table. Ca fondator al campionatului la Friend’s Caffe, el a contribuit la aducerea acestei activități în inimile multor oameni. Evenimentul este organizat ca un omagiu adus memoriei sale și pentru a continua tradiția și pasiunea pentru table.

Detalii Eveniment

  • Data și Ora: 16 Decembrie, începând cu ora 18:00
  • Locație: Friend’s Caffe

Pentru toți cei interesați să participe, înscrierile se pot face la fața locului, telefonic sau chiar prin comentarii pe pagina de Facebook Friends Caffe. Este o oportunitate de a vă demonstra abilitățile la table și de a vă bucura de atmosfera plină de competiție și camaraderie.

Nici de această dată nu vor lipsi super premiile și cupele pentru cei mai talentați și norocoși jucători. Invitația alături de prieteni e lansată, unde se va celebra pasiunea și moștenirea lăsată de Vali Pădureanu.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.