Acasă Actualitatea Tudor Barbul, “Cetățean de onoare al Orașului Ardud” post mortem! Sala de...

Tudor Barbul, “Cetățean de onoare al Orașului Ardud” post mortem! Sala de la Mădăras îi va purta numele

1

Fostul mare antrenor de lupte din județul Satu Mare, Tudor Barbul a fost declarat “Cetăţean de onoare al Oraşului Ardud” post mortem de către Consiliul Local Ardud, iar sala de lupte greco-romane se va numi “Tudor Barbul”.

 Inițiatorul acestui gest frumos a fost nimeni altul decât primarul Ovidiu Duma, un prieten apropiat al luptelor, iar diploma de înmânare către urmașii maestrului Barbul va avea loc miercuri, 28 aprilie, de la ora 12.00, la sala de lupte din Mădăras. Un cadou, din păcate postomortem, frumos, având în vedere că pe 29 aprilie antrenorul Tudor Barbul ar fi împlinit 60 de ani.

Cu siguranță acest gest este unul din suflet, toată suflarea din Ardud, Mădăras, împrejurimi și nu numai vor ține să fie prezenți la această festivitate.

În cadrul ședinței s-a aprobat organizarea unor festivități de comemorare cu caracter permanent a eroilor neamului ce au căzut în perioada celor Două Războaie Mondiale pe teritoriul Oraşului Ardud în fiecare an în data de 9 mai. S-a aprobat și Planul anual de perfecționare profesională a personalului din cadrul aparatul de specialitate al primarului orasului Ardud și al aleșilor locali  pentru anul 2021. S-a aprobat bugetul de venituri și cheltuieli al Oraşului Ardud pe anul 2021 astfel încât să poată fi continuată activitatea instituției în perioada următoare.

Adsense

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.