Acasă Actualitatea Trei localități din județ, cu incidența peste 6! Magazine închise la 18.00,...

Trei localități din județ, cu incidența peste 6! Magazine închise la 18.00, cursuri online, carantină de noapte

0

Sunt 54 de localități în România, unde a fost depășită rata de infectare de 6 la mia de locuitori. Acesta este pragul de la care se impun o serie de noi restricții. Iar din județul Satu Mare are trei localități: Vama (8,21), Viile Satu Mare (6,62) și Tarna Mare (6,08)

În localitățile în care incidența trece de 6 la mia de locuitori, elevii vor face școală online, activitatea agenților economici se va încheia la ora 18:00 și va fi reinstituită carantina de noapte.

Odată ce o localitate depășește incidența de 6 la mia de locuitori, atunci intră în vigoare noi măsuri de combatere a răspândirii COVID-19. Astfel, În localitățile în care rata de infectare, cumulată, din ultimele 14 zile, este mai mare de 6 la mie, intră în vigoare:

  • restricţiile de circulaţie pe timp de noapte, în weekend,
  • reducerea programului de funcţionare al magazinelor.
  • carantina de noapte, cu excepția persoanelor vaccinate.

Totodată, după ce o localitate a depășit rata de infectare de șase la mia de locuitori, cursurile se vor desfășura în mediul online. Astfel că școala se va desfășura cu prezența fizică doar în cazul profesorilor și elevilor din învățământul special, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

Articolul precedentVESTE BUNĂ | Cele șapte localități din Țara Oașului ar putea ieși din carantină!
Articolul următorÎncepând cu 26 septembrie în zona carantinată din Țara Oașului încetează restricțiile

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here