Acasă Informativ Topul partidelor într-un sondaj politic! La Satu Mare nu se mai vorbește...

Topul partidelor într-un sondaj politic! La Satu Mare nu se mai vorbește deloc de alianța românească

1

În această săptămână a fost dat publicității un nou sondaj Sociopol. După cum se poate observa, PSD a înregistrat o creștere în preferințele românilor, AUR la fel, în timp ce PNL și USR au scăzut serios, la câteva luni de la fosta coaliție de guvernare.

Iată cel mai recent sondaj realizat de SOCIOPOL:

• PSD – 32%;
• AUR – 25%;
• PNL – 15%;
• USR – 11%;
• UDMR – 6%

Interesant este că la Satu Mare nu se mai vorbește despre așa numita alianță românească pentru alegerile din anul 2023. Mai vocal era șeful PSD, Mircea Govor, dar se pare că lucrurile au început să-i convină alături de UDMR. Mircea Govor a reușit să-și pună oameni pe poziții importante de la revenire. Ne referim aici la funcția de prefect – Radu Roca (+echipa), viceprimar de Satu Mare – Cristina Ilieș, Gabriel Leș – director adjunct la Apaserv, și câte și mai câte.

CITEȘTE ȘI:

Articolul precedentDispar sau nu parapeții? Răspunsul CNAIR legat de situația din zona Sătmărel și Balta Blondă
Articolul următorIstvan Kovacs revine de ziua sa în Liga 1, după o lungă pauză! A fost pedepsit?

1 COMENTARIU

  1. […] Topul partidelor într-un sondaj politic! La Satu Mare nu se mai vorbește deloc de alianța române… Se anunță furtună și grindină în Satu Mare! Când începe codul galben Vor fi cozi la benzinării înainte cu o zi să expire compensarea cu 50 de bani? Compensarea cu 50 de bani la benzină și motorină se apropie de final! Urmează noi proteste? PROGNOZĂ. Temperaturile se apropie în curând de îngheț în Satu Mare! ToateEducațiePoliticSănătate […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.