Acasă Actualitatea TopTrapez Satu Mare oferă servicii complete de montaj acoperișuri și garduri! Garanție...

TopTrapez Satu Mare oferă servicii complete de montaj acoperișuri și garduri! Garanție de 30 de ani

0

TopTrapez este o firmă din Satu Mare specializată în vânzări de țiglă metalică marca Blachotrapez, accesorii din tablă pentru acoperiș, sisteme pluviale marca Krop și producția de garduri din tablă de oțel galvanizat la cald cu infuzie de zinc. Depozitul logistic al companiei se află pe Bulevardul Lucian Blaga nr. 99, Satu Mare.

Prin agenții săi proprii de vânzări, specializați, profesioniști și pasionați, TopTrapez acoperă județele Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Bihor și, de asemenea, orașele adiacente din Ungaria. Iar mai nou au venit comenzi tocmai din Italia.

Compania își propune să continue să crească prin seriozitatea și profesionalismul de care a dat și dă dovadă în continuare. TopTrapez are colaborări de succes cu echipe de montaj serioase și profesioniste, oferind servicii complete și de înaltă calitate.

Servicii complete și profesionalism

Clienții care trec pragul TopTrapez beneficiază de servicii complete. Pe lângă țigla metalică și toate accesoriile necesare unui acoperiș, compania oferă și montajul acestora, asigurând astfel încheierea rapidă a șantierului și reducerea bătăilor de cap pentru clienți.

TopTrapez ajunge până în Italia

Recent, TopTrapez a fost surprinsă și încântată când a fost chemată să monteze țigla metalică în Italia. Aceasta este o recunoaștere a muncii depuse și a calității produselor oferite. Compania nu se oprește aici și își propune să cucerească întreaga Europă.

Serviciul de montaj la domiciliu

TopTrapez știe că clienții au multe de făcut în jurul casei, dar nu au întotdeauna timp sau nu găsesc meseriași potriviți. De aceea, oferă și serviciul de montaj al țiglei metalice achiziționate de la ei, asigurând astfel că acoperișul este montat corespunzător și fără efort din partea clientului.

Garduri din tablă de oțel galvanizat cu garanție de 30 de ani

Un alt serviciu oferit de TopTrapez este producția de garduri din tablă de oțel galvanizat cu infuzie de zinc, care vin cu o garanție de 30 de ani pe culoare. Aceste garduri nu necesită vopsire anuală, oferind astfel clienților mai mult timp pentru ei și pasiunile lor.

TopTrapez continuă să se definească prin seriozitate, pasiune și profesionalism, oferind produse și servicii de înaltă calitate clienților săi din România și din străinătate.

Pentru comenzi, clienții pot suna la:

  • 0750 670 654
  • 0750 681 261
  • 0752 372 134
  • 0742 897 280

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul oficial: www.toptrapez.ro

A cikk automatikusan lefordítva magyarra

TopTrapez egy Satu Mare-i cég, amely szakosodott Blachotrapez márkájú fém tetőcserép, tetőfedéshez szükséges fém kiegészítők, Krop márkanév alatt futó esővíz elvezető rendszerek és forró cinkbe mártott acéllemez alapú kerítés gyártásának és értékesítésének. A cég logisztikai raktára a Satu Mare Lucian Blaga sugárút 99. szám alatt található.

TopTrapez saját specializált, profi és elkötelezett értékesítési ügynökei által lefedi Satu Mare, Máramaros, Szilágy, Bihar megyéket és az ehhez közeli magyarországi városokat. És mostanában még Olaszországból is érkeztek rendelések.

A cég célja, hogy továbbra is növekedjen az általa tanúsított komolyság és szakmai hozzáállás révén. A TopTrapez sikeres együttműködéseket folytat megbízható és profi szerelőcsapatokkal, teljes körű és magas minőségű szolgáltatásokat nyújtva.

Teljes körű szolgáltatások és szakértelem

Azok a vásárlók, akik a TopTrapez üzletében vásárolnak, teljes körű szolgáltatásokban részesülnek. A fém tetőcserépen és minden tetőfedéshez szükséges kiegészítőn felül a cég vállalja ezek telepítését is, ezáltal gyorsan befejezve az építési területet és minimalizálva a vásárlók fejfájását.

A TopTrapez elér Olaszországig

A TopTrapez nemrégiben meglepődött és örült, amikor Olaszországba hívták őket, hogy fém tetőcserépet telepítsenek. Ez elismerés a cég munkájának és kínált termékek minőségének. A vállalat itt nem áll meg, és célja az egész Európa meghódítása.

Otthoni telepítési szolgáltatás

A TopTrapez tudja, hogy a vásárlóknak sok a teendő otthon, de nem mindig van idejük vagy megfelelő szakembereket találnak. Ezért kínálják fém tetőcserépük otthoni telepítési szolgáltatását, biztosítva, hogy a tető megfelelően legyen telepítve, és a vásárlók számára minimális erőfeszítést igényeljen.

30 éves garanciával ellátott forró cinkbe mártott acéllemez kerítések

A TopTrapez egy másik szolgáltatása a forró cinkbe mártott acéllemez alapú kerítések gyártása, amelyekre 30 éves színvédő garancia vonatkozik. Ezek a kerítések nem igényelnek éves festést, így több időt biztosítanak a vásárlóknak saját hobbijaikra.

A TopTrapez továbbra is komolyságot, elkötelezettséget és szakértelmet képvisel, magas minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtva a romániai és külföldi ügyfeleinek.

Rendelésekért az ügyfelek hívhatnak:

0750 670 654

0750 681 261

0752 372 134

0742 897 280

További információk elérhetők a hivatalos honlapon: www.toptrapez.ro

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.