Acasă Informativ TNL Satu Mare a participat la acțiunea de colectare a deșeurilor “Let’s...

TNL Satu Mare a participat la acțiunea de colectare a deșeurilor “Let’s Do It World!”

0

Echipa Tineretul Național Liberal Satu Mare (#TNLSatuMare) s-a alăturat cu entuziasm campaniei naționale #LetsDoItRomania și anul acesta, desfășurând o acțiune de igienizare în parteneriat cu Ocolul Silvic Satu Mare, District I Satu Mare și UP I Noroieni.

Cu o determinare civică remarcabilă, tinerii voluntari au acționat în zona Noroieni – Micula, colectând aproximativ 750 de kilograme de deșeuri.

Campania națională #LetsDoItRomania face parte din mișcarea globală “Let’s Do It World!” și este o inițiativă de voluntariat cu impact major. Alături de alte 190 de țări din întreaga lume, aceasta reprezintă una dintre cele mai ample mișcări de implicare civică la nivel mondial.

Scopul “Let’s Do It Romania!” este de a curăța deșeurile din zonele naturale într-o singură zi. Această inițiativă este una dintre cele mai mari și de succes în România, contribuind la sensibilizarea oamenilor cu privire la importanța protejării mediului înconjurător și la dezvoltarea unui spirit civic activ.

Președintele Tineretul Național Liberal Satu Mare, Bianca Murgu, a subliniat importanța implicării cetățenilor în astfel de acțiuni și necesitatea de a menține un mediu curat și sănătos pentru generațiile viitoare. Această inițiativă reprezintă un exemplu elocvent al modului în care tinerii pot contribui la schimbarea în bine a comunității și la protejarea mediului înconjurător.

Astfel de acțiuni de voluntariat și implicare civică sunt esențiale pentru construirea unei societăți mai responsabile și conștiente de nevoile mediului înconjurător. #LetsDoItRomania și Tineretul Național Liberal Satu Mare ne amintesc că putem toți să facem diferența și să contribuim la un viitor mai curat și mai sănătos pentru toți.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.