Acasă Informativ Tinerii social-democrați sătmăreni, la Școala Politică de Vară

Tinerii social-democrați sătmăreni, la Școala Politică de Vară

0

În acest sfârșit de săptămână a avut loc Școala Politică de Vară a TSD România, în bine cunoscuta stațiune a tineretului, Costinești! Președintele TSD Satu Mare, Bianca Șorian, alături de o delegație formată din 20 de colegi, au reprezentat cu mândrie județul.

Printre distinsele prezențe care ne-au onorat au fost Ministrul Transporturilor și Infrastructurii – Sorin Grindeanu, Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării – Bogdan Ivan Gruia, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse – Natalia Elena Intotero, Președintele PSD Constanța, Senatorul Felix Stroe, dar și alți lideri politici din cadrul Partidului Social Democrat.

A fost o bucurie să ne revedem colegii din întreaga țară. Am participat cu toții la sesiuni de lucru, competiții sportive, dar și seri de socializare. Au avut loc dezbateri și seminarii pe teme precum fondurile europene, administrație publică, metode de diminuare a consumului de droguri.

La competițiile sportive, TSD Satu Mare și-a demonstrat abilitatea la tenis de masă și fotbal. Am câștigat locul 1 la concursul de tenis de masă, echipa noastră fiind reprezentată prin Sorin Stănean – președintele org. municipale TSD Satu Mare și Cristian Godeny. De asemenea, la fotbal ne-am clasat pe locul 4, iar titlul de golgheter a revenit tot echipei noastre!

Ne mândrim cu tinerii noștri talentați și ne pregătim cu entuziasm să aducem schimbări pozitive în societatea noastră!

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.