Acasă Termeni și condiții

Termeni și condiții

Aceasta pagina stabilește termenii și condițiile în care utilizați https://dincolodesport.eu. Rețineți că orice utilizare a acestui site înseamnă că sunteți de acord cu următorii termeni și condiții.

Termenii și condițiile de utilizare https://dincolodesport.eu pot fi oricând modificate fără notificare prealabilă, orice utilizare a acestui site presupune acceptarea acestora de către utilizator.

Connekt depune toate eforturile pentru prezentarea cat mai corectă a informațiilor pe site. Conținutul integral al site-ului (texte,imagini, fotografii, grafice etc.) este proprietatea Dincolo de sport și este interzisa utilizarea acestuia în alt scop decât cel non-comercial.

Proprietarul site-ului, inclusiv filialele și afiliații („site-ul” sau „noi” sau „nostru”) furnizează informațiile conținute pe acest site web sau pe oricare din paginile deținute de site („web”) pe care navighează vizitatorii („vizitatori”, „dumneavoastră”).

Termeni generali

Toate acordurile dvs. cu privire la datele prelucrate sunt în întregime supuse disponibilității acestora.

Acordul dumneavoastră cu Dincolo de Sport

Acești termeni și condiții împreună cu politica de confidențialitate constituie acordul cu dumneavoastră și noi în legătura cu furnizarea informatiilor pe care le accesati.

Marci comerciale

Mărcile, nume, siglele (denumite în mod colectiv „mărci comerciale”) afișate pe acest site sunt mărci înregistrate și neînregistrate. Nimic pe acest site nu trebuie interpretat ca acordare a unei licențe sau a vreunui drept de utilizare a oricărei mărci.

Link-uri externe

Link-urile externe pot fi furnizate pentru confortul dumneavoastră, dar acestea sunt dincolo de controlul proprietarului site-ului și nici o reprezentare nu este făcută cu privire la conținutul lor.