Acasă Informativ Taximetriștii din Satu Mare vor tarife mai mari cu 30-40 de bani/km!

Taximetriștii din Satu Mare vor tarife mai mari cu 30-40 de bani/km!

0

Aproape că nu putem gândi la ceva ce nu s-a scumpit în România în ultimele luni. Facturile cresc înainte de sezonul iarnă, ratele la bănci la fel, asigurările s-au dublat, materialele din construcții nu mai vorbim. Sigur că a crescut și prețul combustibilului, despre care se plânge toată lumea. Iar specialiștii spun că este abia începutul.

Acum și taximetriștii sătmăreni își doresc să crească tarifele, deorece, susțin ei, le este foarte greu și aproape că ”merg pe zero”, dacă nu chiar pe minus.

”Sunt taximetrist de mai bine de 10 ani în Satu Mare și vreau să vă spun că lucrurile merg foarte prost pentru noi. Benzina și motorina s-au scumpit foarte mult. Suferim foarte mult mai ales din cauză că toate s-au ridicat. Aș dori să sensibilizăm această problemă și de aceea vă scriu. Împreună cu autoritățile trebuie să ne gândim serios să creștem tarifele. Așa nu se mai poate. Poate 30-40 de bani pe kilometru ar fi suficient. Sper că îmi vede cineva mesajul și că acesta este un început. Nu dorim să ajungem la proteste”, ne-a declarat un taximetrist sătmărean care nu dorește să-și facă publică identitate.

În prezent, o firmă cunoscută în municipiul Satu Mare practică următoarele tarife:

Pornire: 2,79 lei

Preț/KM: 2,79 lei ziua, 2,89 lei noaptea

Extern (special): 3,3 lei

Ar trebui să crească tarifele taximetriștilor din Satu Mare?

Articolul precedentCare sunt noile condiții de intrare în Franța pentru cetățenii români
Articolul următorLimitatoare de viteză care creează probleme în drum spre Aeroportul Satu Mare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here