Acasă Fotbal Talpan îi răspunde lui Ilie Năstase după reacția de la sărbătoarea FCSB-ului!

Talpan îi răspunde lui Ilie Năstase după reacția de la sărbătoarea FCSB-ului!

0

Într-o lume a sportului unde pasiunile și loialitățile sunt la fel de intense ca și competițiile pe teren, conflictele pot fi inevitabile. Recent, o confruntare acerbă a izbucnit între Florin Talpan, juristul CSA Steaua, și Ilie Năstase, fostul număr 1 ATP, aducând în prim-plan tensionările și rivalitățile din lumea fotbalului românesc.

În timp ce FCSB sărbătorea cucerirea unui titlu, Ilie Năstase a lansat câteva comentarii ironice la adresa lui Florin Talpan, accentuând tensiunile deja existente între cele două tabere. În replică, Talpan a ripostat dur pe platforma sa de social media, respingând acuzațiile și susținând drepturile clubului CSA Steaua.

Una dintre principalele acuzații ale lui Talpan împotriva lui Năstase este aceea că acesta din urmă nu respectă legea și că nu este în măsură să emită judecăți în ceea ce-l privește. Talpan face referire la condamnarea penală a lui Năstase pentru conducere sub influența alcoolului, subliniind că acest aspect îi subminează credibilitatea în a critica alții.

Mai mult decât atât, Talpan își exprimă determinarea de a proteja palmaresul, numele și marca Steaua București împotriva a ceea ce el numește “atacuri” din partea FCSB. El promite să apere drepturile clubului cu înverșunare și să rămână un gardian al identității și tradiției sale.

Mesajul lui Talpan: Având în vedere zecile de mesaje și de apeluri telefonice primite azi de la suporterii steliști și de la jurnaliști cu privire la motivarea hotărârii pronunțate în dosarul nr. 489513/2017*, având ca obiect acțiune în constatare palmares,
vă aduc la cunoștință faptul că până acum,motivarea hotărârii nu a fost comunicată Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.
Sunt foarte curios în baza căror dispoziții legale, unii jurnaliști află înainte de părțile din dosar motivarea hotărârii!
Voi formula o adresă Președintelui Curții de Apel București să ni se spună cum este posibil acest lucru!
Cand voi primi hotărârea redactată, o voi analiza și vă voi prezenta pe larg hotărârea .
Am muncit foarte mult pentru câștigarea acestui dosar și sunt mândru de realizările mele!
Așa cum am promis, voi apăra drepturile clubului până când această “căpușă” numită fcsb nu va mai atenta la palmaresul, numele și marca Steaua București .
Pentru că am fost foarte ocupat cu alte dosare și nu numai, nu am putut răspunde întrebărilor jurnaliștilor cu privire la afirmațiile lui Ilie Nastase la adresa mea. Precizez acum că părerea acestuia despre mine nu are importanță,cu atât mai mult cu cât acesta nu este ofițer de carieră!
Eu nu am fost niciodată subordonatul lui și nu voi fi niciodată!
Toată lumea știe că acesta nu a respectat legea,fiind condamnat penal la pedeapsa de 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare și amânare a executării acesteia pentru că a condus băut , și din păcate continuă să nu o respecte atunci când, îmbrăcat în uniformă militară susține că fcsb este Steaua, deși cunoaște foarte bine pronunțarea instanțelor române în legătură cu acest aspect!
Ar fi de preferat ca de acum încolo, să ia taxiul după petreceri! Știe el de ce!
Seara buna tuturor!

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.