Acasă Informativ Sute de pacienți din toată lumea aleg cabinetul de posturologie de la...

Sute de pacienți din toată lumea aleg cabinetul de posturologie de la SCM Dr. Coica

0

Sute de pacienți, în mod special copii cu probleme ale coloanei și-au corectat postura după ce au fost consultați și au urmat tratamentul și recomandările specialiștilor de la cabinetul de posturologie de la SCM Doctor Coica.

Aceștia au venit nu doar din Satu Mare sau împrejurimi, ci și de la mii de km distanță. Cabinetul de posturologie este al doilea din Europa și al optulea din lume pe această specializare. Astfel că, la SCM Dr. Coica au ajuns pacienți din Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Germania și chiar de peste ocean, Canada și SUA.

Satu Mare a intrat în topul mondial la capitolul posturologie prin cabinetul deschis în 2021 de către SCM Doctor Coica. Astfel de aparatură există doar în opt cabinete din întreaga lume. De atunci, sute de sătmăreni, în special copii, au trecut pragul cabinetului ca să își corecteze postura și să elimine o serie de probleme de sănătate printr-o tehnică foarte simplă.

Practic, după o analiză detaliată, pacienţilor li se recomandă purtatea unor taloneţi care să ajute la îndreptarea coloanei, lucru care duce la dispariţia unor dureri. Consultul şi confecţionarea taloneţilor durează doar o oră.

Determinarea vitaminei D și tratament în cazul deficiențelor

De asemenea, la SCM Dr. Coica vă puteți determina și cantitatea de vitamina D din sânge. “Vitamina vieții”, așa cum este denumită, este foarte importantă pentru copiii aflați în creștere și pentru femei în mod special. Determinarea se face la un preț imbatabil pentru laboratoarele din Satu Mare, doar 100 de lei, iar rezultatul vine în aceeași zi.

În cazul carențelor, specialiștii de la SCM Dr. Coica au și soluția. Au importat fiole de vitamina D de 300.000 de unități.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.