Acasă Actualitatea VIDEO. Sute de câini din toată lumea la Dog Show Satu Mare...

VIDEO. Sute de câini din toată lumea la Dog Show Satu Mare 2024

0

Pasionații de câini din întreaga lume se adună în acest weekend la Satu Mare Dog Show, unde peste 400 de exemplare din diverse rase se întrec în expoziții de frumusețe. Printre participanți se numără câini din țări precum Statele Unite ale Americii, Rusia, Canada, dar și din Europa de Est și de Vest.

Evenimentul, organizat de Asociația Chinologică Română, filiala Satu Mare, este deja la a 48-a ediție și promite să fie una memorabilă, cu patru expoziții programate – două internaționale și două naționale. Președintele asociației, Molnar Zsolt, a subliniat că se așteaptă la un arbitraj de înaltă calitate și la rezultate remarcabile în cadrul competiției.

Câinii participanți provin din diverse țări, inclusiv România, Ungaria, Slovacia, Polonia, Ucraina, dar și din țări mai îndepărtate precum Estonia, Finlanda, Austria, Cehia, Serbia, Franța, Germania, Canada, Statele Unite ale Americii, Rusia și Lituania. Această diversitate evidențiază caracterul internațional al evenimentului și atrage atenția asupra pasiunii comune pentru câini din întreaga lume.

Arbitrii care vor evalua câinii și vor desemna câștigătorii vin din diferite țări, inclusiv România, Macedonia, Ucraina, Spania și Serbia, asigurând un proces de arbitraj obiectiv și profesionist.

Satu Mare Dog Show reprezintă nu doar o competiție pentru câini și proprietarii lor, ci și un eveniment social important pentru comunitatea locală și pentru iubitorii de animale din întreaga regiune. Așteptările sunt mari, iar entuziasmul este palpabil în rândul participanților și al vizitatorilor.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.