Acasă Actualitatea Supărat că a pierdut la păcănele! Individ dintr-o comună sătmăreană a distrus...

Supărat că a pierdut la păcănele! Individ dintr-o comună sătmăreană a distrus aparatul cu pumnii

0

Un bărbat din comuna Turulung, județul Satu Mare, se află în fața justiției, fiind judecat pentru distrugerea unui aparat de jocuri de noroc cu mâinile goale, scrie PresaSM.

Acest incident a avut loc într-un bar din Turulung, unde individul a distrus un aparat de jocuri de noroc de tip Hotspot prin lovirea repetată cu mâinile.

Conform informațiilor, individul a pierdut aproximativ 300 de lei la aparatul de jocuri de noroc și, din cauza frustrării, a aplicat opt lovituri cu mâinile în ecranul aparatului, provocând un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei.

În timpul audierii, individul a recunoscut că a săvârșit această infracțiune și a explicat că, sub influența băuturilor alcoolice, a introdus mai mult de 300 de lei în aparat și a pierdut suma treptat. Din cauza frustrării, a decis să distrugă aparatul de jocuri de noroc.

Proprietarul aparatului de jocuri de noroc a depus plângere împotriva individului și solicită o despăgubire de 1.000 de lei pentru prejudiciul cauzat. Procesul este în desfășurare, iar individul este judecat pentru distrugere.

Sursa: PresaSM

Adsense