Acasă Fotbal Șumudică îi răspunde târziu lui MM Stoica!

Șumudică îi răspunde târziu lui MM Stoica!

1

Antrenorul Marius Șumudică a continuat să-și exprime nemulțumirile față de FCSB, cu precădere în ziua meciului cu Rapid, criticându-l pe tânărul jucător Octavian Popescu. Fostul atacant al trupei din Giulești a reproșat pregătirea fizică deficitară a lui Popescu, recomandându-i acestuia mai multe sesiuni la sala de forță pentru a-și îmbunătăți masa musculară.

Marius Șumudică a fost tranșant în privința talentului tânăr de la FCSB, sugerând că Octavian Popescu nu ar fi acumulat atât de multe meciuri în SuperLiga României dacă nu ar fi existat regula U21. „Dacă nu era această regulă impusă cu U21, jucătorul respectiv nu mai avea cele 130 de meciuri jucate. Probabil scădeau dramatic și reușitele, care și așa sunt sub nivelul unui jucător de mare valoare”, a declarat Șumudică pentru Fanatik.ro.

Acesta a adăugat că și alți tineri jucători, precum Ștefan Baiaram, au beneficiat de această regulă pentru a acumula minute pe teren. Șumudică a subliniat că performanțele acestor jucători nu sunt la nivelul așteptat pentru un club cu pretenții la campionat, care în mod constant se situează pe podium.

Nu doar Octavian Popescu a fost ținta criticilor lui Șumudică. Antrenorul a avut replici dure și pentru Mihai Stoica, oficialul FCSB, care recent a făcut o analiză a performanțelor lui Popescu. „Am văzut o analiză a domnului Mihai Stoica. Spunea că el (n.r. Octavian Popescu) are vreo 130 de meciuri și 26 de goluri marcate. Adică o medie de 1 gol la 6 meciuri la echipa care este campioană și care an de an a terminat pe podium și a jucat în cupe europene cu echipe mai slab cotate”, a comentat Șumudică.

Antrenorul a subliniat că, în opinia sa, Popescu are încă mult de lucru în ceea ce privește dezvoltarea masei musculare, considerând acest aspect esențial pentru îmbunătățirea performanțelor sale pe teren.

Adsense

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.