Acasă Fotbal Știința Beltiug transferă un jucător valoros de la Olimpia MCMXXI!

Știința Beltiug transferă un jucător valoros de la Olimpia MCMXXI!

0

Așa cum am mai scris, echipele din Liga 4 Elite încep să se pregătească și să își facă planuri pentru sezonul de primăvară.

Reprezentanta județului Satu Mare în faza regională a Cupei României, Știința Beltiug a perfectat de puține minute un transfer important. Președintele Vasile Boudi ne informează că a semnat un contract cu jucătorul Cosmin Anton, cel care s-a despărțit de Olimpia MCMXXI (Liga 3).

Cosmin Anton este un jucător experimentat cu zeci de meciuri bifate în Liga 2 la Chindia Târgoviște. Anterior, Cosmin Anton a jucat la Olimpia MCMXXI, Oașul Negrești, Viitorul Vetiș, Flacăra Moreni, Unirea Tășnad, FC România, Gudja United, Chindia Târgoviște, FCM Târgoviște. Are 35 de ani și joacă pe postul de mijlocaș central.

Altfel, Știința Beltiug pregătește și alte transferuri, iar reunirea echipei se va face cel mai probabil după 12 februarie, după turneul Cupa Primăverii pe care Știința Beltiug se pregătește să-l organizeze pe 10 februarie în noua sală de sport din comună. Dar vom reveni cu detalii.

Unul dintre meciurile amicale va fi cu Oașul Negrești în data de 24 februarie.

Știința Beltiug ocupă locul 3 în Liga 4 Elite după 10 meciuri (6 victorii, 3 remize, o înfrângere).

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.