Acasă Sport SPADASINII DE LA CSM OLIMPIA SATU MARE, LA ETAPA DE CUPĂ MONDIALĂ...

SPADASINII DE LA CSM OLIMPIA SATU MARE, LA ETAPA DE CUPĂ MONDIALĂ DE LA TBILISI

0

Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare trimite trei spadasini promițători și antrenorul Adrian Szilagyi la competiția internațională Tbilisi Cup – 2023 din capitala Georgiei. Această etapă reprezintă o importantă competiție de Cupă Mondială pentru juniori.

Cei trei tineri spadasini care vor reprezenta România la acest eveniment sunt Mézinger Márton, Anton Câmpan și Szabó Szabolcs. Competiția se va desfășura pe durata a două zile, sâmbătă și duminică, și va include atât probe individuale, cât și probe pe echipe.

România va avea un total de nouă sportivi prezenți la competiție, iar aceștia vor concura alături de spadasini din alte 22 de țări. Un număr impresionant de 180 de participanți sunt așteptați la această etapă de Cupă Mondială, reprezentând patru continente.

Această participare la o competiție internațională oferă tinerilor spadasini șansa de a-și măsura abilitățile într-un mediu competitiv și de a acumula experiență valoroasă în acest sport. Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare continuă să sprijine și să dezvolte tinerii talente din domeniul scrimelor, promovând excelența sportivă și reprezentând cu mândrie România în competițiile internaționale.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.