Acasă Sport Spadasinii de la CSM Olimpia se pregătesc intens pentru sezonul competițional 2023-2024

Spadasinii de la CSM Olimpia se pregătesc intens pentru sezonul competițional 2023-2024

0

În perioada 10-20 septembrie, spadasinii și spadasinele de la Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare, sub îndrumarea antrenorului-jucător Adrian Szilagyi, participă la un stagiu de pregătire centralizată la Centrul Olimpic de la Izvorani.

Acesta este primul stagiu de acest fel înaintea începerii sezonului competițional 2023-2024 și adună sub același acoperiș numeroși sportivi talentați din întreaga țară.

Un aspect notabil al acestei pregătiri este implicarea în programul Bursa Olimpică Pentru Juniori (BOPJ) a sportivilor Mézinger Márton și Cîmpan Anton, care beneficiază de îndrumarea antrenorului sătmărean Adrian Szilagyi. Acest program oferă tinerilor sportivi șansa de a se dezvolta în sport și de a-și urmări visurile olimpice.

La stagiul de pregătire participă un număr impresionant de 52 de spadasini și spadasine, sub îndrumarea a șapte antrenori dedicați. Printre cluburile și centrele reprezentate se numără CSȘ 1 Constanța, Farul Constanța, CSU Craiova, LPS Craiova, LPS Bihorul Oradea, UNFES București, CSA Steaua București și, desigur, CS Satu Mare.

Echipa CS Satu Mare este reprezentată la acest stagiu de spadasinii Daria Hotca, Ana Tomșa, Cezar Panas și Alesia Coardoș, care au șansa să-și perfecționeze tehnica și să se pregătească pentru competițiile viitoare.

Stagiul de pregătire centralizată de la Centrul Olimpic de la Izvorani este o oportunitate unică pentru acești sportivi talentați de a-și îmbunătăți abilitățile și de a se pregăti pentru provocările viitoare în lumea spadei. Cu ajutorul antrenorilor lor dedicați, sunt șanse mari ca acești tineri să aducă onoruri României în competițiile internaționale din sezonul 2023-2024.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.