Acasă Lifestyle Sorin și Mihaela, sătmărenii care au câștigat primele două ediții ale emisiunii...

Sorin și Mihaela, sătmărenii care au câștigat primele două ediții ale emisiunii “Casa iubirii” de la Kanal D

0

După momentul plin de suspans al Marelui Final al celui de-al doilea sezon al emisiunii “Casa Iubirii”, Sorin, câștigătorul sezonului inaugural, a făcut o apariție surprinzătoare în compania Mihaelei, proaspătul câștigător al celui de-al doilea sezon. Cei doi sătmăreni, originari din zona Țării Oașului, au stârnit zâmbete și au transmis bucurie în rândul susținătorilor lor, oferind un indiciu al unei conexiuni frumoase, scrie WowBiz.

Sorin Rus, inițiatorul unei campanii de promovare intensă pentru Mihaela Toma în perioada finalului sezonului, a fost rapid în a-i aduce felicitări concitadinei sale din Satu Mare. Cu un cec consistent și un trofeu din Marea Finală, Mihaela a fost protagonistul acestei ediții, iar momentul de bucurie și râsete împărtășite între cei doi a fost surprins și distribuit pe rețelele sociale.

Într-un videoclip postat pe TikTok, Sorin și Mihaela au prezentat premiile câștigate, exprimându-și entuziasmul. Dialogul lor plin de umor a dezvăluit și o promisiune de a împărți marele premiu, subliniind camaraderia dintre cei doi câștigători.

“Sorin: Sunt aici cu Mihaela, câștigătoarea sezonului 2. Uite aici e cecul, aici trofeul, aici sunt banii, abia aștept să-i împărțim.

Mihaela: Îi împart. Și tortul îl împart cu tine.

Sorin: Să nu mi-l dai în față.

Mihaela: Asta mă pregăteam să fac acum.”

Această apariție relaxată și plină de voie bună a celor doi câștigători sugerează o prietenie autentică și poate prevestește o colaborare frumoasă în viitorul apropiat. Fanii emisiunii sunt cu ochii pe această poveste de iubire neașteptată, iar Sorin și Mihaela continuă să aducă bucurie în comunitatea lor virtuală. Se pare că aventura “Casa Iubirii” nu se oprește la finalul sezonului, ci își găsește continuarea în drumurile surprinzătoare ale prieteniei și ale iubirii adevărate.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.