Acasă Fotbal Sorin Petric Jr. face anunțul! Cosmin Iuhas se alătură proiectului Viitorul Someșu...

Sorin Petric Jr. face anunțul! Cosmin Iuhas se alătură proiectului Viitorul Someșu Satu Mare

0

Clubul de fotbal Viitorul Someșu Satu Mare, care a fost înființat la dorința președintelui Sorin Petric Jr., scrie în continuare povestea de succes pe care a început-o.

Președintele Sorin Petric Jr., alături de Giovanni Cosma, cel care a început primele antrenamente alături de copiii de la club au dat lovitura zilele acestea. La Viitorul Someșu Satu Mare se va alătura Cosmin Iuhas, fostul antrenor de la CSM Olimpia Satu Mare.

Cosmin Iuhas a fost deja în vizită la cocheta bază Someșul de pe Bulevardul Cloșca și începând din august va antrena copiii pe stadionul unde a jucat mulți ani și se va alătura proiectului care se dezvoltă tot mai tare.

„Povestea se scrie în continuare. Azi (n.r. marți) am bucuria de a-i spune bun venit în familia Viitorul Someșu Satu Mare lui Cosmin Iuhasl. Fost fotbalist la Someșul Satu Mare, Olimpia Satu Mare, U Cluj și lista poate continua, acesta din urmă activând ca antrenor la CSM Olimpia Satu Mare. Forța Viitorul Someșul. Îți dorim bun venit și mult succes!”, au fost cuvintele președintelui clubului, Sorin Petric Jr, după discuția avută cu Iuhas Cosmin.

În altă ordine de idei, clubul sătmărean face înscrieri la fotbal pentru copii născuți 2017 și 2018, la stadionul Someșul, cea mai bine pusă la punct bază sportivă din municipiu. Cosmin Iuhas va antrena grupele de copii născuți în 2014, 2015, 2016, iar înscrierile se fac la numărul de telefon 0773941818.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.