Acasă Actualitatea Șofer ucrainean prins la Satu Mare cu nereguli! Remorca pe care o...

Șofer ucrainean prins la Satu Mare cu nereguli! Remorca pe care o tracta i-a adus probleme

0

Poliţiştii de frontieră sătmăreni cercetează un cetățean ucrainean care la intrarea în țară a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul pe care-l conducea.

Ieri dimineață, în jurul orei 10.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat un cetățean ucrainean în vârstă de 34 de ani. Acesta conducea un ansamblu rutier format dintr-un autoturism și remorcă, ambele înmatriculate în Ucraina. Cu ocazia verificării documentelor pentru intrarea în România, polițiștii de frontieră au constatat că persoana aflată la volan deține permis de conducere doar pentru categoria B și C, nu B și E, cum ar fi fost necesar pentru ansamblul rutier pe care acesta îl conducea.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.