Acasă Informativ Social-democratul Ciprian Crăciun, reales prim-vicepreședinte PES

Social-democratul Ciprian Crăciun, reales prim-vicepreședinte PES

0

La finalul săptămânii care s-a încheiat, PES Activists România a avut prima ședință din acest an. În cadrul Adunării Generale de la Predeal, președintele organizației Satu Mare a PES, Ciprian Crăciuna fost reales și va avea un nou mandat de prim-vicepreședinte al organizației naționale, al cărui președinte este europarlamentarul Victor Negrescu.

PES (Party of European Socialists) este o rețea de organizații ale generației tinere a social-democraților din toate țările Uniunii Europene, care activează în implementarea politicilor de Stânga la nivel continental, iar activiștii români sunt cei care asigură schimbul de generație în cadrul PSD.

”Mulțumesc tuturor colegilor pentru votul acordat și pentru noul mandat în funcția de prim-vicepreședinte al PES activists Romania. Este o onoare și o mândrie pentru mine și sper ca în noul mandat să aduc un plus de valoare organizație, alături de toți colegii nou aleși și să ducem spre îndeplinire obiectivele stabilite de întreaga organizație” – a declarat Ciprian Crăciun.

Pe lângă alegerile interne, lucrările Adunării Generale PES Activists Romania au cuprins și o serie de forumuri și traininguri pentru pregătirea activiștilor în vederea implicării lor în alegerile ce urmează anul viitor.

Adsense
Articolul precedentCsaba Maskulik: Luna viitoare începe pietruirea drumurilor din cartierul Sătmărel
Articolul următorNervi la FCSB! Becali i-ar fi înjurat pe Mihai Stoica și Pintilii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.