Acasă Divertisment Șoc în Satu Mare! Sâmbătă spre duminică se schimbă ora

Șoc în Satu Mare! Sâmbătă spre duminică se schimbă ora

0

Cu toții știm acel sentiment de pierdere a unei ore de somn prețioase atunci când suntem forțați să schimbăm ceasurile pentru ora de vară. Da, este momentul din nou! Sâmbătă, suntem obligați să ne trezim în miez de noapte doar pentru a înainta ceasurile cu o oră și a ne arunca întreaga rutină în haos.

Nu, nu este un blestem aruncat de un vecin răzbunător, ci doar politica noastră fără sens de a manipula timpul. Într-o lume în care ceasurile inteligente știu când să pornească cafeaua pentru noi, noi oamenii încă mai suntem blocați în trecut, făcând jonglerii cu mâinile noastre somnoroase pentru a ajusta ceasurile de perete.

Și, bineînțeles, ceasurile biologice ale animalelor de companie vor fi complet într-o spirala de confuzie. Câinii vor începe să latre la ora fixă de prânz, iar pisicile vor cere mâncare la ora obișnuită de întuneric. Da, este o întreagă conspirație împotriva noastră!

Dacă întrebi pe cineva de ce trebuie să schimbăm orele de două ori pe an, vei primi probabil un răspuns la fel de logic ca și tentativa de a înțelege teoria cuantică în timp ce te scufunzi într-o piscină cu gelatină. Nimeni nu pare să știe cu adevărat de ce trebuie să ne chinuim cu această întoarcere ciudată în timp, dar hey, cine suntem noi să întrebăm?

Deci, dragi cititori, pregătiți-vă să vă amintiți că „ceasul se schimbă” este un cod secret pentru „luptați-vă cu jetlagul timp de o săptămână”. Ora de vară vine cu promisiunea iluzorie a unor seri mai luminoase și a zilelor mai lungi, dar, sincer, preferăm să stăm sub pătură și să ne plângem de pierderea noastră de somn.

Așadar, sărbătoriți această schimbare obligatorie de timp cu un zâmbet fals și o cană dublă de cafea.

În altă ordine de idei, în noaptea de sâmbătă, 30 martie, spre duminică, 31 martie, se schimbă ora și România trece la ora de vară 2024. Ceasul se dă cu o oră înainte, iar ora 03:00 devine ora 04:00. Asta înseamnă că se doarme mai puțin cu o oră și ziua de 31 martie devine cea mai scurtă din an.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.