Acasă Fotbal Situație clarificată la CFR Cluj! Se anunță noi transferuri în iarnă

Situație clarificată la CFR Cluj! Se anunță noi transferuri în iarnă

0

CFR Cluj a încheiat cu un scor de 0-0 meciul disputat împotriva UTA Arad în ultima etapă din SuperLiga României, ratând ocazia de a se apropia de liderul FCSB.

În această perioadă, echipa a avut rezultate modeste, cu doar o victorie în ultimele cinci etape, semn că trece printr-o perioadă mai dificilă.

Cristi Balaj Dă Asigurări că nu Există o Criză la CFR

Președintele clubului, Cristi Balaj, a respins zvonurile privind o presupusă criză la CFR Cluj. Au existat critici din partea tatălui jucătorului Ciprian Deac, care l-a acuzat pe antrenorul Andrea Mandorlini că îl “umilește” pe fiul său, dar Balaj a lămurit situația, explicând că nu există nicio criză la club.

“Nu e nicio criză la CFR. Văd că este băgat și numele lui Camora în discuție, deși el a fost accidentat, de aceea nu a fost introdus. Deac a jucat în ultimul meci, deși venea după o toxiinfecție și a slăbit multe kilograme. E de apreciat. Și Deac și Mandorlini au vorbit, au dat declarații, astfel că nu este nimic de speculat aici. Noi vrem ca Deac și Camora să își prelungească contractele, ne dorim ca ei să continue la echipă”, a declarat Balaj.

Planuri pentru Mercato de Iarnă

Întrebat despre posibilele mutări în iarnă pentru consolidarea echipei, Cristi Balaj a confirmat că sunt în plan finisaje și că vor aduce câțiva jucători, cu accent pe poziția de atacant. “Mai departe este inspirație. Vom face finisaje în iarnă. Vom aduce câțiva jucători, cu siguranță și un atacant, lucrăm deja la asta. Vor rămâne majoritatea jucătorilor”, a adăugat președintele CFR Cluj. Echipa se concentrează pe remediile necesare pentru a reveni la performanțele solide care au caracterizat-o în trecut și pentru a-și menține poziția în vârful clasamentului.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.