Acasă Sport Simona Halep și-a ales perechea pentru Olimpiadă! Obiectivul: medalie de aur

Simona Halep și-a ales perechea pentru Olimpiadă! Obiectivul: medalie de aur

0

Simona Halep (29 de ani) își dorește să făcă tandem cu Irina Begu (30 de ani) la Jocurile Olimpice de la Tokyo (24 iulie – 1 august). Chiar dacă Irina Begu nu este cel mai bine clasată româncă în ierarhia de dublu, Simona o preferă pe ea în detrimentul Ralucăi Olaru.

Simona Halep și-a propus să joace în toate cele trei probe la Jocurile Olimpice de la Tokyo! O va face cu siguranță la simplu, cel mai probabil și la dublu, dar prezența în concursul de dublu-mixt este incertă. Asta din cauză că Horia Tecau nu s-a calificat la Olimpiadă, putând merge la Tokyo doar dacă primește un wild card în perioada următoare.

Cert este că Simona țintește o medalie olimpică și la dublu, probă în care intenționează să facă tandem cu Irina Begu! Aceasta se află într-o formă excelentă, a ajuns în semifinale la Roland Garros alături de Nadia Podoroska.

„Orice se poate! Nu știu dacă Horia se va califica, pentru că trebuia să facă finala la Roland Garros, dar nu am apucat să vorbesc cu el încă. Daca va veni Irina, voi juca cu ea la dublu”, a declarat Simona Halep, vineri, după un antrenament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here