Acasă Informativ Șeful USR, Cătălin Drulă, la Satu Mare! “Veniți alături de noi în...

Șeful USR, Cătălin Drulă, la Satu Mare! “Veniți alături de noi în USR!”

0

Președintele Uniunii Salvați România, Cătălin Drulă a susținut joi o conferință de presă la Satu Mare. Evenimentul a avut loc la sediul USR din municipiu, la care au mai participat și deputatul sătmărean și șeful filialei, Radu Panait, respectiv senatorul Robert Zob.

Au fost dezbătute mai multe aspecte, printre care bugetul votat pentru 2023, situația intrării României în spațiul Schengen, despre un proiect de lege care va fi înaintat de USR cu privire la eliminarea pensiilor speciale. Iar președintele Drulă nu a menajat coaliția de guvernare, nefiind de acord cu multe din cele propuse și adoptate de PSD și PNL.

“Aș fi vrut să începem conferința cu vești mai bune, dar, după cum știți, România nu a fost primită în Schengen. Cine sunt cei responsabili, austriecii, dar și ministrul Lucian Bode, Ciucă sau chiar Klaus Iohannis ar trebui să răspundă. Ne-au amagit că în toamnă vom fi colegi în Schengen”, a spus Drulă, prezent la Satu Mare.

“Plagiatorii și șperțarii nu mai au ce căuta în politica românească. Lucian Bode, cocoțat mult prea sus în fruntea Ministerului de Interne”, a continuat Drulă.

A vorbit despre faptul că autoritățile noastre au fost amăgite de către parlamentarii europeni și că această clasă politică nu mai poate reprezenta România.

Radu Panait a continuat tirada eșecului intrării României în Schengen.

“Dacă era un guvern în Japonia, acesta ar fi ieșit în față și și-ar fi cerut scuze. Acești incompetenți nu vor da niciodată explicații românilor care i-au votat”, a precizat deputatul Panait.

Referitor la bugetul pe 2023, Radu Panait a spus că Satu Mare rămâne fără finanțarea unor proiecte importante.

“Bugetul pentru Satu Mare nu cuprinde proiecte importante: dezvoltarea turismului, care ar putea aduce investitori. O altă parte care va rămâne în coadă de pește este cea a exproprierilor celor care au avut terenuri unde acum este Varianta de Ocolire a municipiului Satu Mare”, a continuat Panait.

“Voi depune amendamente pentru dezvoltarea unor zone turistice, cum ar fi Castelul din Medieșu Aurit sau Ștrandul Termal din Tășnad”, a completat Panait.

În ceea ce privesc pensiile speciale, Cătălin Drulă spunea că banii de la PNNR vin doar după ce acestea sunt eliminate.

“Ați văzut ca PNL și PSD să ia vreo măsură în sensul eliminării pensiilor private? Normal că nu. Doat noi, de la USR am venit cu un program care ar putea fi eficient în acest sens”, este concluzia liderului USR, Cătălin Drulă.

Adsense
Articolul precedentBărbat violent adus la Penitenciarul Satu Mare! Cât va sta după gratii
Articolul următorSurprize mari în echipa FCSB-ului în meciul de Cupă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.