Acasă Fotbal Se umple Stadionul Someșul? Sâmbătă avem FC Olimpia MCMXXI – CSM Olimpia...

Se umple Stadionul Someșul? Sâmbătă avem FC Olimpia MCMXXI – CSM Olimpia Satu Mare

0

CSM Olimpia Satu Mare va juca sâmbătă într-o deplasare importantă împotriva echipei Olimpia MCMXXI Satu Mare. Echipa antrenată de cuplul Cosmin Iuhas-Florin Fabian se prezintă în acest meci după trei victorii consecutive din tot atâtea partide.

După victoriile la limită obținute împotriva echipelor Crișul Sântandrei și Sănătatea Cluj, CSM Olimpia a urmat cu un succes categoric în fața echipei Minaurul din Baia Mare, cu scorul de 4-1. Acest rezultat poate aduce încredere pentru viitoarele partide, mai ales că noul venit, Moussa Tiefing Samake, s-a integrat rapid în echipă, marcând două goluri și oferind o pasă de gol în meciul cu Minaurul.

Cu cele nouă puncte acumulate, CSM Olimpia ocupă locul 2 în clasamentul seriei a 10-a, fiind la egalitate de puncte cu liderul SCM Zalău.

Pe de altă parte, adversarii de sâmbătă nu au fost învinși pe teren propriu până acum. Echipa Olimpia MCMXXI Satu Mare a avut două meciuri acasă, ambele încheindu-se cu scorul de 2-2. Singurul lor meci în deplasare s-a încheiat cu o înfrângere 3-0 în fața echipei din Baia Mare.

Cu doar două puncte acumulate din primele trei etape, echipa Olimpia MCMXXI se află pe poziția a 8-a în clasamentul seriei a 10-a.

Antrenorul CSM Olimpia, Cosmin Iuhas, a declarat că echipa abordează meciul cu seriozitate și are nevoie de cele trei puncte. De asemenea, speră ca suporterii să vină în număr cât mai mare la stadion pentru a oferi susținere echipelor și pentru a avea parte de un meci frumos și fair-play.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.