Acasă Informativ Se modifică lista obiectivelor păzite de Poliția Locală Satu Mare!

Se modifică lista obiectivelor păzite de Poliția Locală Satu Mare!

1

La ședința ordinară a Consiliului Local Satu Mare din această lună se hotărăște obiectivele pe care polițiștii locali vor fi nevoiți să le păzească.

Ca și o nouătate, polițiștii locali vor fi nevoiți să păzească și Centrul Tehnologic de pe strada I.L. Caragiale. Motivul? Contractul cu firma privată de pază expiră la 31.01.2023, astfel că se impune și în această nouă locație asigurarea în continuare a pazei cu angajați ai Poliției Locale Satu Mare.

Iată cum arată proiectul de hotărâre:

”H O T Ă R Â R E:

Art. 1. Se aprobă asigurarea pazei bunurilor și a valorilor deținute de Direcția Impozite și Taxe Locale Satu Mare, la sediul său din Piața Romană, parter bloc D8, de către personalul Poliției Locale Satu Mare.
Art. 2.Se aprobă asigurarea pazei bunurilor și a valorilor deținute de Primăria Municipiului Satu Mare, la sediul său din Piața 25 Octombrie nr.1, Corp M, de către personalul Poliției Locale Satu Mare.
Art. 3.Se aprobă asigurarea pazei bunurilor și a valorilor deținute de Centrul Tehnologic Satu Mare, la sediul său din str. I.L. Caragiale nr. 1, de către personalul Poliției Locale Satu Mare.
Art. 4. Se aprobă asigurarea ordinii publice la Direcția de Evidență a Persoanelor și Ghișeu Unic, casieria Direcției de Impozite și Taxe Locale Satu Mare și casieria Administrației Domeniului Public Satu Mare,situate la etajul 4 al Centrului Comercial ”Someșul”, de către personalul Poliției Locale Satu Mare.
Art. 5. (1)În funcție de specificul fiecărui obiectiv, programul de pază este permanent sau doar pe timpul programului de lucru, după caz, în conformitate cu planurile de pază întocmite conform prevederilor legale.
(2) Poliția Locală Satu Mare asigură transportul valorilor deținute de Direcția Impozite și Taxe Locale Satu Mare în vederea predării acestora la Trezoreria Satu Mare.
Art. 6. Începând cu data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, se abrogă Hotărârea Consiliului Local a Municipiului Satu Mare nr. 104/25.04.2013 privind stabilirea obiectivelor de interes local a căror pază se va asigura de Poliția Locală Satu Mare.
Art. 7. Cu ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredințează Primarul Municipiului Satu Mare și Poliția Locală Satu Mare.
Art. 8. Prezenta hotărâre se comunică, prin intermediul Secretarului General al Municipiului Satu Mare, în termenul prevăzut de lege, Primarului Municipiului Satu Mare, Instituției Prefectului – Județul Satu Mare și Poliției Locale Satu Mare.”

Adsense
Articolul precedentÎn timp ce alerga, o femeie a fost omorâtă de câini lângă un lac
Articolul următorInundație pe o stradă din Satu Mare! Intervin pompierii

1 COMENTARIU

  1. […] Se modifică lista obiectivelor păzite de Poliția Locală Satu Mare! Testare pentru gripă și COVID la SCM Dr. Coica din Satu Mare PROGNOZĂ. Iarna adevărată refuză să vină la Satu Mare! Graficul temperaturilor pe 2 săptămâni Cu cât a crescut Apaserv tarifele din anul 2023? Atenție la consumul de apă Cele mai noi tratamente, la Cabinetele Dr. Coica! Orar și programări ToateEducațiePoliticSănătate […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.