Acasă Actualitatea Se întâmplă în județul Satu Mare! Femeie răpită de fostul iubit, plan...

Se întâmplă în județul Satu Mare! Femeie răpită de fostul iubit, plan bine pus la punct

0

Într-un incident șocant care a avut loc în județul Satu Mare, o femeie a fost răpită de fostul ei concubin, dar a fost salvată de poliție după ce mașina agresorului a fost oprită. Evenimentul tragic s-a desfășurat pe 7 septembrie 2023, în satul Giorocuta, scrie PresaSM.

Victima se afla la locuința bunicii sale când a fost contactată de o femeie pe care o cunoștea. Femeia, care era singură, a rugat victima să iasă din casă cu copilul sub pretextul că dorește să-și vadă nepoata. Însă, în momentul în care victima s-a apropiat de mașină, fostul concubin a apărut brusc și a luat-o cu forța în mașină, lovind-o în timpul acțiunii. Trei bărbați și sora agresorului au fost și ei martori la acest incident șocant.

Mașina condusă de agresor a fost ulterior oprită de poliție în localitatea Sânmihaiu Almașului, la ora 23:50, după ce victima a reușit să alerteze autoritățile că a fost răpită din satul Giorocuta. În momentul opririi autoturismului, polițiștii au observat patru bărbați de etnie rromă și o femeie care ținea în brațe o fetiță. Femeia le-a relatat agenților că a fost răpită.

În urma acestui incident șocant, magistrații Judecătoriei Carei au emis un ordin de protecție pe o durată minimă de șase luni împotriva fostului concubin. Potrivit ordinului, agresorul nu are voie să se apropie de victimă și nu are voie să ia legătura cu aceasta sub nicio formă.

Incidentul șocant evidențiază importanța intervenției rapide a forțelor de ordine în situații de răpire sau violență domestică. Victima a fost salvată cu succes de poliție și a primit protecție legală împotriva agresorului.

Sursa: PresaSM

Adsense