Acasă Fotbal Anunțul unui transfer fabulos la FCSB! Vine atacantul mult dorit

Anunțul unui transfer fabulos la FCSB! Vine atacantul mult dorit

0

Gigi Becali a anunțat că intenționează să realizeze un transfer pentru aducerea unui atacant la FCSB, după remiza obținută în meciul cu U Cluj. Echipa sa a avut dificultăți în a marca, iar lipsa unui vârf autentic a fost evidentă.

În prezent, singurul jucător care corespunde acestei descrieri în lotul FCSB-ului era Andrea Compagno, care a fost deja transferat în China.

„Am spus că o să iau un vârf. Nu mai e mult și aruncăm artificiile”, a declarat Becali într-un interviu acordat postului Digi Sport după meciul cu U Cluj.

Deși Nana Antwi, ultima achiziție a echipei, a făcut debutul în acest meci, Becali a recunoscut că nu a avut suficient timp să-l evalueze. Fundașul dreapta nu a avut prea multe oportunități să se remarce, iar antrenorul a evitat să tragă concluzii definitive în urma unei singure reprize de joc.

Becali a mai adăugat că și alți jucători, precum Olaru și Octavian Popescu, au avut probleme de sănătate și nu au fost la nivelul lor obișnuit în acest meci. Cu toate acestea, a fost impresionat de unele momente din joc, cum ar fi prestația lui Șut în prima repriză și a lui Ovidiu Popescu alături de Ngezana.

În concluzie, Becali a confirmat că transferul unui atacant este o prioritate și că este aproape să finalizeze această mutare.

English version

Gigi Becali has announced his intention to make a transfer to bring in a striker for FCSB after the draw obtained in the match against U Cluj. His team had difficulties in scoring, and the lack of an authentic forward was evident.

Currently, the only player fitting this description in the FCSB squad was Andrea Compagno, who has already been transferred to China.

“I said I would get a striker. It won’t be long now, and we’ll set off the fireworks,” Becali said in an interview with Digi Sport after the U Cluj match.

Although Nana Antwi, the team’s latest acquisition, made his debut in this match, Becali admitted he did not have enough time to evaluate him. The right-back didn’t have many opportunities to stand out, and the coach avoided drawing definitive conclusions after just one half of play.

Becali also mentioned that other players, such as Olaru and Octavian Popescu, had health issues and were not at their usual level in this match. However, he was impressed by some moments in the game, such as Șut’s performance in the first half and Ovidiu Popescu’s alongside Ngezana.

In conclusion, Becali confirmed that signing a striker is a priority and that he is close to finalizing this transfer.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.