Acasă Fotbal Scrisoare emoționantă primită de sătmăreanul Adrian Rus în Germania!

Scrisoare emoționantă primită de sătmăreanul Adrian Rus în Germania!

0

Tricolorii s-au deplasat luni în Germania, pentru că în câteva zile vor debuta, cu Ucraina, la Europeanul de fotbal. În lot se află și sătmăreanul Adrian Rus, cel care a primit o scrisoare emoționantă odată ce a ajuns în Germania.

Iată scrisoarea:

”Dragă Adrian,

Ce poate fi mai frumos decât să reprezinţi România la un Campionat European? Bine ai venit îin Germania, locul unde povestea noastră de succes trebuie să continue si va continua, cu siguranță!

Trăiești pentru a doua oară experiența unui turneu final, de această dată din postura unui jucător și a unui om mai matur, cu mai multă experienţă. Ai trăit emoțile şi satisfacțile unui European de tineret din care ai învățat lecţii pe care e nevoie si trebuie să le împărtășești și cu cei din jur, mai ales cu cei tineri. În urmă cu 5 ani ai fäcut istorie alături de o generaţie care este pregătită în această varä să bucure din nou o tară întreagă.

Familia ta, prietenii tăi sunt mereu alături de tine, la bine și la greu. Același lucru se întâmplă acum și cu toţi cei din familia Echipei Naționale. Pentru că suntemn mai mult decât o echipă, suntem o FAMILIE. Împreună ne susținem, împreună ne bucurăm, împreună am dus ROMÂNIA LA EURO și împreună vom trece la următorul nivel!

Ești merituosul câștigător al unui trofeu în acest sezon la echipa de club, așa că toată bucuria, satisfacţia și dorinţa ce vin impreunä cu această reuşită pune-le în slujba unei noi performanțe de echipă. De ECHIPĂ NAŢIONALĂ de această dată.

Ești unul dintre cei care știe cel mai bine ce înseamnă ”echipă”. România s-a putut baza întotdeauna pe tine, fie că ai fost pe teren din minutul 1 sau ai intrat pe parcurs, fie i-ai încurajat pe colegi tăi de la distanță.

E momentul tău, e momentul nostru, al tuturor. Pentru că ceea ce ai simțit atunci când, într-o seară răcoroasă de toamnă, la Chișinău, banderola de căpitan al României a ajuns pe umărul tău vom simți toți românii, înzecit, la acest turneu final.

Împreună suntem mai puternici, împreună suntem ROMÂNIA!
Cu toată susţtinerea și aprecierea,
Echipa Naţională de Fotbal a României”

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.