Acasă Actualitatea Satu Mare, fără perspectivă! Nu face parte din orașele în care merită...

Satu Mare, fără perspectivă! Nu face parte din orașele în care merită să locuieşti şi să trăieşti

0

Costul vieţii din România, în acest an, este cu mult mai mare decât în urmă cu cinci ani, la fel şi salariul minim sau inflaţia, arată un studiu al agenţiei de marketing D&D Research. Satu Mare se află la orașele în care perspectivele sunt sumbre.

Există un top al oraşelor în care merită să trăieşti, dar şi costurile sunt pe măsură. În oraşe precum Bucureşti, Cluj Napoca, Sibiu sau Braşov, de exemplu, costurile au crescut semnificativ în ultimii doi ani. În acelaşi top regăsim şi oraşele Oradea, Piteşti, Timişoara, Târgu Mureş, Craiova şi Iaşi, care sunt în topul oraşelor cu costuri mari ale vieţii.

Dacă există acest clasament al oraşelor în care merită să locuieşti şi să trăieşti, există un alt top al oraşelor care ar trebui evitate cu orice preţ. Aici costul vieţii este cel mai dezavantajos cu perspective foarte mici în a găsi un loc de muncă bun, nu mai vorbim de unul acceptabil.

În acest top realizat de agenţia D&D Research regăsim numele unor oraşe din estul, sudul şi vestul ţării, cum ar fi: Reşiţa, Alexandria, Vaslui, Focşani, Piatra Neamţ, Satu Mare, Tulcea, Călăraşi, Botoşani, Brăila. În toate aceste oraşe amintite mai sus costul vieţii este unul cât se poate de dezechilibrat, iar perspectivele sunt din cele mai sumbre.  


Articolul precedentVIDEO. Explozie la Petromidia! Cod roșu de intervenție, RO-Alert anunță persoanelor să nu se apropie de deflagrație
Articolul următorA fost actualizată lista țărilor! Sătmărenii care vin din Marea Britanie pot fi carantinați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here