Acasă Lifestyle Sătmărenii supărați că nu au ștrand pot să meargă la Tășnad!

Sătmărenii supărați că nu au ștrand pot să meargă la Tășnad!

0

Cu sosirea primăverii și cu temperaturile care cresc treptat, este momentul ideal pentru ca turiștii să se bucure de o experiență minunată de relaxare și distracție la piscina cu apă termală din pavilionul de iarnă din Tășnad. Programul extins și tarifele accesibile promit un weekend plin de bucurie și revigorare pentru toți cei interesați.

Pavilionul funcționează după următorul program: de luni până joi și vineri, între orele 10:00 și 20:00, iar în weekend, sâmbătă și duminică, între orele 09:00 și 20:00.

Tarifele practicate sunt prietenoase: taxa de intrare pentru adulți este de 30 lei/persoană, în timp ce pentru copii, elevi și studenți este de doar 15 lei/persoană. De asemenea, se aplică o reducere specială de preț de luni până vineri, după ora 16:00: taxa de intrare pentru adulți scade la 20 lei/persoană, iar pentru copii, elevi și studenți este doar 10 lei/persoană.

Acesta este momentul perfect pentru a vă bucura de apa caldă și vindecătoare într-un mediu prietenos și relaxant. Fie că sunteți în căutarea unei escapade de weekend sau pur și simplu doriți să vă relaxați după o zi agitată, pavilionul de iarnă din Tășnad este locul ideal pentru odihnă și distracție.

Live piscină AICI.

Live alee piscine 1 și 2 AICI.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.