Acasă Actualitatea VIDEO. Sătmărenii de pe Bd. Lucian Blaga îl votează la Primărie pe...

VIDEO. Sătmărenii de pe Bd. Lucian Blaga îl votează la Primărie pe candidatul PSD, Radu Roca

0

În cadrul acțiunilor de campanie, Radu Roca, candidatul Partidului Social Democrat (PSD) pentru Primăria Satu Mare, alături de echipa sa de campanie, a străbătut Bulevardul Lucian Blaga. Scopul vizitei a fost de a se întâlni cu cetățenii și de a asculta doleanțele acestora, reafirmându-și angajamentul pentru dezvoltarea comunității locale.

„Am fost prezent în zona străzii Lucian Blaga, alături de echipa mea de candidați pentru Consiliul Local al Municipiului Satu Mare: viceprimarul Cristina Tămășan-Ilieș, consilierul municipal Ciprian Crăciun, viitorii consilieri locali Raul Băbțan și Radu Poias, viitorul consilier județean Sorin Stănean și stafful de campanie PSD. Împreună cu echipa, am discutat cu cetățenii despre preocupările lor și soluțiile noastre pentru dezvoltarea comunității. Am fost încurajați de susținerea lor și am discutat despre proiectele noastre viitoare și impactul pozitiv pe care îl vor avea asupra orașului. Discuțiile ne-au confirmat că suntem pe drumul cel bun și că împreună putem construi un viitor mai bun pentru Satu Mare.”

Radu Roca a subliniat importanța implicării active în comunitate și a ascultării nevoilor cetățenilor. Echipa sa a discutat despre diverse proiecte menite să îmbunătățească infrastructura și calitatea vieții în Satu Mare. Printre temele abordate s-au numărat modernizarea drumurilor, dezvoltarea spațiilor verzi, și îmbunătățirea serviciilor publice.

Vizita a fost bine primită de locuitorii din zonă, care au apreciat deschiderea și disponibilitatea echipei PSD de a dialoga și de a găsi soluții concrete pentru problemele lor. Susținerea primită de Radu Roca și echipa sa demonstrează încrederea pe care cetățenii o au în capacitatea acestora de a aduce schimbări pozitive în comunitate.

Radu Roca și echipa sa fac apel la cetățeni să își exprime votul pe 9 iunie, alegând candidații Partidului Social Democrat. Mesajul de campanie subliniază promisiunea de a construi un viitor mai bun pentru Satu Mare, un oraș care să devină un model de urmat pentru alte comunități.

  • Pentru primar: Radu Roca, poziția 3 pe buletinul de vot
  • Pentru președinte al Consiliului Județean: Mircea Govor, poziția 1 pe buletinul de vot

Implicarea activă a lui Radu Roca și a echipei sale în viața comunității și dorința lor de a îmbunătăți condițiile de trai din Satu Mare sunt evidente. Mesajul lor este unul de unitate și dezvoltare, iar susținerea cetățenilor le oferă încrederea necesară pentru a continua lupta pentru un viitor mai bun.

Împreună pentru viitor, împreună pentru dezvoltare – aceasta este promisiunea noastră.

COMANDAT DE PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT –  PSD ORGANIZAȚIA SATU MARE 

Executat de Dincolo de Sport SRL – portal www.dincolodesport.eu

COD MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR: 21240002

Adsense