Acasă Actualitatea Sătmărenii de la BAC au ratat șansa de a fi premiați regește...

Sătmărenii de la BAC au ratat șansa de a fi premiați regește de un cunoscut patron!

0

În Satu Mare nu s-a obținut media maximă la examenul de Bacalaureat, astfel că nimeni din județ nu va fi răsplătit regește de Pescobar, cunoscutul patron al tavernelor. Acesta a făcut anunțul într-un mesaj postat pe rețelele de socializare cu doar câteva ore înainte de prima probă a examenului.

Pescobar a declarat că fiecare elev care va obține nota zece la Bacalaureat va primi 100 de euro, indiferent de numărul lor. „Facem așa: cine ia zece la Bac are 100 de euro de la mine. Toți cei care iau 10 din toată țara, nu mă interesează câți sunt. Nu contează numărul lor. Haide cu învățătura, că asta e cheia succesului! Una din ele… Cartea e sfântă. Spot la învățat, copii!”, a fost mesajul său încurajator.

Gestul său a fost întâmpinat cu entuziasm de către internauți, care l-au felicitat pentru inițiativa de a motiva tinerii să învețe și să obțină rezultate deosebite la examen. Mulți au fost impresionați de generozitatea lui și i-au transmis mesaje de apreciere.

Acțiunea lui Pescobar vine în contextul unui interes crescut pentru susținerea educației și a tinerilor talentați, arătând că investiția în viitorul copiilor este prioritară.

După rezultatele afișate luni, 8 iulie 2024, aflăm că 39 de elevi au obținut media maximă, astfel că Pescobar va oferi premii de 3.900 de euro. Șanse minime mai sunt și pentru județul Satu Mare, după contestații.

Sursă foto: Instagram

Adsense