Acasă Actualitatea Sătmăreanul Sorin Rus, câștigătorul unui show de la Kanald D

Sătmăreanul Sorin Rus, câștigătorul unui show de la Kanald D

0

Larisa și sătmăreanul originar din Țara Oașului, Sorin au câștigat Casa iubirii, sezonul 1. Iată care au fost voturile publicului pentru cei care au ajuns în finala emisiunii.

După aproape un an de când a început primul sezon al emisiunii „Casa Iubirii”, iată că a venit și momentul în care publicul a ales câștigătorii. Larisa și Sorin au câștigat sezonul 1 al emisiunii „Casa iubirii” și premiul de 75.000 de lei fiecare. 

Finaliștii emisiunii au fost Larisa, Nicoleta, Bianca, Sorin, Ionuț și Radu. 

Au fost aproximativ 300 de zile pline de peripeții și sentimente intense.Pe parcursul sezonului 1, concurenții au trăit la intensitate maximă fiecare moment petrecut în Casa Iubirii, au experimentat sentimente profunde de dragoste, s-au certat, s-au contrazis, au avut parte de Gale cu răsturnări de situație și emoții surprinzătoare. 

La final de emisiune, publicul a decis cine merită să câștige sezonul 1 „Casa iubirii”. Voturile din finală, ale celor de acasă, au fost următoarele: Larisa locul 1, Nicoleta locul 2, Bianca locul 3, Sorin locul1, Ionuț locul 2 și Radu locul 3.

Cine este Sorin Rus?

Sorin Rus  s-a născut în Satu Mare și are vârsta de 28 de ani. Tânărul este pasionat de sport, iar în prezent profesează ca antrenor de fitness, încercând să ajute oamenii care apelează la serviciile sale să-și schimbe stilul de viață și să facă alegeri sănătoase. 

Și-a dorit să participe în cadrul emisiunii Casa iubirii de la Kanal D pentru că vrea să trăiască experiențe noi, care să-i trezească „fluturi în stomac”. Amator de senzații tari, Sorin Rus vrea să fie plăcut surprins și, de asemenea, să suprindă plăcut la rândul său. 

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.