Acasă Actualitatea Sătmăreanul Sorin Michnea mixează deseară la Neversea 2024, în direct la Kiss...

Sătmăreanul Sorin Michnea mixează deseară la Neversea 2024, în direct la Kiss FM

0

În acest weekend, Neversea, cel mai mare festival de muzică electronică de la malul mării, și-a deschis porțile pentru iubitorii de muzică din întreaga lume.

Cu peste 150 de artiști, atât români cât și străini, evenimentul a promis și promite distracție și energie pe cele patru scene spectaculoase.

Una dintre atracțiile acestui festival este DJ Sorin Michnea, un talentat sătmărean va mixa duminică timp de două ore, începând cu ora 20:00, iar setul său va fi transmis live pe Kiss FM.

Neversea 2024 aduce împreună un lineup impresionant de artiști și o producție de înaltă calitate, care include efecte vizuale spectaculoase și un sunet de excepție. Cele patru scene ale festivalului găzduiesc performanțe variate, de la house și techno, la trance și drum and bass.

Sorin Michnea este hotărât să ofere un set de neuitat duminică seara.

Nu ratați ocazia de a-l asculta pe DJ Sorin Michnea și de a trăi experiența Neversea 2024, fie în persoană la Constanța, fie prin intermediul radioului. Sătmăreanul promite să ridice publicul în picioare și să livreze un spectacol de excepție.

Adsense