Acasă Informativ Sătmăreanul Silviu Zetea este singurul care până acum și-a anunțat candidatura la...

Sătmăreanul Silviu Zetea este singurul care până acum și-a anunțat candidatura la președinția României

1

Încă din luna septembrie a anului 2021, sătmăreanul Silviu Zetea și-a anunțat la congresul PNL candidatura la președinția României. Liberalul se menține ferm pe poziție și se pregătește pentru alegerile din anul 2024. Are Silviu Zetea șanse la președinția României? Vom vedea.

Din punct de vedere administrativ si politic, Silviu Zetea se prezintă:

Fost secretar de primarie 1989- 1990 , consilier local PNL mai multe mandate ,
Viceprimar 1996 -2000 si Primar 2012-2016 al com Mediesu Aurit din partea PNL , cu un puternic impact in zona prin aplicarea unor masuri cu adevarat liberale.
Primul presedinte al unei organizari de tip “ Liga alesilor locali “ la Satu Mare ( prima organizatie de acest tip la nivel national , forma de organizare preluata si extinsa la nivel national.
Presedinte al filialei Satu Mare a Asociatiei Comunelor in perioada cand am fost primar si ulterior
“ ZETEA “ ramanand Trofeu in cadrul ACOR pentru primarii care au merite deosebite in atragerea de investitori si promovarea de produse traditionale.
Am detinut si alte calitati la nivel politic in cadrul organizatiei judetene PNL Satu Mare si nu numai.

Mai multe informații despre Silviu Zetea puteți citi AICI.

CITEȘTE ȘI:

Adsense
Articolul precedentÎn timpul ședinței de Consiliu Local, primarul Kereskenyi comenta pe facebook la postarea lui Dan Gavrilescu
Articolul următorDică surprinde cu echipa de start! Câștigă FCSB meciul cu Anderlecht?

1 COMENTARIU

  1. […] Sătmăreanul Silviu Zetea este singurul care până acum și-a anunțat candidatura la președinți… Topul partidelor într-un sondaj politic! La Satu Mare nu se mai vorbește deloc de alianța românească Se anunță furtună și grindină în Satu Mare! Când începe codul galben Vor fi cozi la benzinării înainte cu o zi să expire compensarea cu 50 de bani? Compensarea cu 50 de bani la benzină și motorină se apropie de final! Urmează noi proteste? ToateEducațiePoliticSănătate […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.