Acasă Sport Sătmăreanul Florin Mulcuțan, vicepreședinte LPBox, participă la ședința ordinară de la Râmnicu...

Sătmăreanul Florin Mulcuțan, vicepreședinte LPBox, participă la ședința ordinară de la Râmnicu Vâlcea

0

Sâmbătă, 13 iulie 2024, începând cu ora 14:00, la Râmnicu Vâlcea va avea loc ședința ordinară a tuturor membrilor afiliați ai Ligii Profesioniste de Box (LPB) și a corpului de arbitri licențiați și în curs de licențiere. Evenimentul promite să fie o reuniune de importanță majoră pentru boxul profesionist din România, aducând împreună personalități de renume din lumea boxului și oficiali ai ligii.

La această ședință se vor analiza competițiile desfășurate recent, evaluându-se performanțele și organizarea acestora pentru a identifica punctele forte și aspectele ce necesită îmbunătățiri. De asemenea, se vor discuta detalii despre competițiile viitoare ce vor avea loc pe teritoriul României, punându-se accent pe asigurarea sprijinului de specialitate din partea ligii, cu personal calificat.

Un alt punct important pe agenda întâlnirii este prezentarea noului staff aflat la conducerea LPB, după ce structura inițială a suferit mici modificări. Se vor aborda și problemele urgente ce necesită remedieri imediate, urmărindu-se găsirea soluțiilor viabile pentru îmbunătățirea activităților din cadrul galelor de box profesionist. În plus, vor fi discutate și diverse alte subiecte relevante pentru membrii afiliați și arbitrii prezenți.

La ședință au confirmat prezența numeroase cluburi și arbitri din întreaga țară. Alături de doamna președinte, Antonia Obreja, vor participa și vicepreședinții Boboc Marcel, care va fi amfitrionul evenimentului, și Florin Mulcuțan, sătmăreanul de renume în lumea boxului românesc.

Evenimentul va fi onorat și de prezența multiplului campion mondial Flavius Biea, alături de soția sa, promoterul Roxana Biea.

Adsense