Acasă Sport Sătmăreanul Florin Mulcuțan laudă organizarea Memorialului “Rudel Obreja” de la Zalău!

Sătmăreanul Florin Mulcuțan laudă organizarea Memorialului “Rudel Obreja” de la Zalău!

0

Vineri seara, de la orele 18:00, a avut loc în Sala Sporturilor din Zalău o gală de box profesionist în care au fost programate 10 meciuri, două dintre ele cu centuri IBA pe masă. Este prima ediție a memorialului “Rudel Obreja – Florian Fighting Championship”.

La această gală a fost prezent și sătmăreanul Florin Mulcuțan, vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Box, alături de președintele LPB, Antonia Obreja și vicepreședintele Boboc Marcel, în calitate de invitați de onoare.

Supervizorul galei a fost Stephan Cabrera, vicepreședinte IBA și prieten și colaborator apropiat al Ligii.

Cel mai emoționant moment al serii a fost atunci când, în memoria președintelui LPB, lordul boxului românesc, Rudel Obreja, a bătut gongul pentru a ține un moment de reculegere. La finalul momentului, întreaga sală a aplaudat minute în șir în memoria marelui om de box.

Din fericire pentru noi, toți sportivii români au ieșit învingători! Organizarea s-a ridicat la înălțimea așteptărilor, și asta datorită implicării directe a colegului nostru Plosca Viorel din Zalău, vicepreședinte al LPBox și președinte al corpului arbitrilor de box profesionist din cadrul Ligii!”, ne spune Florin Mulcuțan.

Printre invitații de onoare s-au regăsit  proaspeții campioni WBC Ronald Gavril, însoțit de iubita sa, inconfundabila Anamaria Prodan, și Flavius Biea, alături de soția sa Roxana.

Pe această cale, LPBox aduce mulțumiri tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment grandios și felicită pe toți protagoniștii evenimentului pugilistic de la Zalău!

Adsense