Acasă Actualitatea Sătmăreanca Villia va face show în finala Românii au talent! Are nevoie...

Sătmăreanca Villia va face show în finala Românii au talent! Are nevoie și de votul tău!

0

Iulia Vâlceanu, sau cum este cunoscută pe scenă Villia, este pe cale să cucerească inimile publicului în Marea Finală a Românii au talent. Această tânără talentată din Satu Mare și-a demonstrat abilitățile vocale și pasiunea pentru muzică în fiecare etapă a competiției, iar acum se pregătește să urce pe scena finală pentru a-și arăta talentul în fața unei audiențe întregi.

Cu o prestație extraordinară în cea de-a doua semifinală, Iulia a reușit să impresioneze juriul și să primească aprecierea lor sinceră. A ajuns în finală datorită pasiunii și angajamentului său pentru muzică, iar acum are nevoie de susținerea comunității din Satu Mare pentru a-și îndeplini visul de a câștiga sezonul 14 al emisiunii Românii au talent.

Mama sa, Claudia Vîlceanu, a transmis un apel către comunitatea din Satu Mare, îndemnându-i să se mobilizeze și să îi ofere sprijinul necesar fiicei lor talentate. Pentru Iulia, Satu Mare înseamnă „acasă”, iar susținerea din partea locuitorilor săi este esențială în această etapă importantă a competiției.

Ești în finala ,,ROMÂNII AU TALENT “!🙂 VILLIA ( Iulia Vîlceanu, din Satu Mare) are nevoie de susținerea ta. Hai, SATU MARE! Poți! Ai dovedit-o în semifinale. Fii în finală și mai MARE! Și mai UNIT! Și mai VOCAL! Vineri, 31 mai, de la 20.30, votează VILLIA la PRO TV!” este mesajul Claudiei Vîlceanu, mama artistei.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.