Acasă Actualitatea Sătmăreancă șantajată de bărbatul pe care l-a cunoscut online! I-a dat bani...

Sătmăreancă șantajată de bărbatul pe care l-a cunoscut online! I-a dat bani să tacă

0

În urma unei situații neplăcute, o femeie din Satu Mare a fost victima șantajului exercitat de către un bărbat de 33 de ani din Baia Mare.

Femeia a decis să raporteze întregul incident autorităților, ceea ce a dus la reținerea băimăreanului pentru 24 de ore, sub acuzațiile de șantaj și violare a vieții private. Poliția a intervenit în acest caz și a demarat o anchetă pentru a aduce făptuitorul în fața justiției.

La data de 7 iulie, o femeie în vârstă de 44 de ani din Satu Mare a contactat poliția din Baia Mare pentru a reclama faptul că, în perioada iunie – 7 iulie, a fost supusă unui șantaj cu privire la detalii intime din viața sa de către un bărbat pe care l-a cunoscut pe o rețea de socializare. În urma conversațiilor cu bănuitul, femeia a fost determinată să-i ofere acestuia sume de bani în mai multe rânduri.

Pe data de 11 iulie, polițiștii l-au identificat pe bărbat imediat după ce s-a întâlnit cu femeia pentru a primi o altă sumă de bani. Ulterior, acesta a fost reținut și dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș. Autoritățile intenționează să-l prezinte în fața instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Situația în care o femeie din Satu Mare a fost șantajată și i s-a violat intimitatea de către un bărbat din Baia Mare a fost raportată la poliție, iar autoritățile au intervenit prompt. Prin reținerea băimăreanului, care este acuzat de șantaj și violarea vieții private, se dorește aducerea sa în fața justiției pentru a răspunde în fața legii pentru acțiunile sale. Astfel de incidente arată importanța protejării vieții private și necesitatea sancționării persoanelor care încalcă drepturile și libertățile altora.

Sursa: ZiarMM.ro

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.