Acasă Divertisment Sătmărean prins la bibliotecă după ce i-a spus soției că merge la...

Sătmărean prins la bibliotecă după ce i-a spus soției că merge la bere cu băieții!

0

Gheorghe, un bărbat simplu din Satu Mare, cunoscut pentru pasiunea sa arzătoare pentru bere și fotbal, a fost prins în flagrant delict… citind o carte!

Maria, soția vigilentă, a început să simtă că ceva nu este în regulă. Într-o seară aparent banală, Gheorghe i-a spus că merge la bere cu băieții. Dar, spre surprinderea tuturor, a fost găsit la biblioteca din centru, ascunzându-se printre rafturile cu literatură clasică.

Era prea bine îmbrăcat pentru terasă”, a spus Maria. „Am știut că ceva nu se leagă.”

Suspiciunile au început să crească când, în urmă cu câteva zile, Gheorghe și-a schimbat radical rutina de „microbist autentic”. În loc să se uite la meciul România – Slovacia de la Euro 2024, el a fost surprins cu o carte în mână, simulând cu măiestrie că urmărește partida. Pentru a masca zgomotul foilor întoarse, striga cu entuziasm „Hai, România!”, de fiecare dată când întorcea pagina.

Punctul culminant al suspiciunilor Mariei a fost atins când Gheorghe și-a cumpărat un bax de bere Radler fără alcool. „Cine e acest om și ce a făcut cu Gheorghe al meu?”, se întreba Maria, nevenindu-i să creadă că bărbatul ei ar renunța la tradiționalele sale beri.

Maria nu apreciază deloc această nouă versiune a lui Gheorghe. Pentru ea, bărbatul ideal este cel care merge după pâine și se oprește la păcănele, cel care se simte împlinit după ce duce sacul de gunoi și se prăbușește pe canapea pentru restul zilei, cel care înjură cu patos la meciuri. În schimb, acest Gheorghe nou și misterios, care citește și bea Radler, pare un străin în propria lor casă.

Gheorghe, pe de altă parte, pare că își găsește o nouă identitate. În ciuda nemulțumirilor Mariei, el continuă să își dezvolte pasiunea pentru lectură.

(Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare)

Foto: Image by freepik

Adsense