Acasă Educație Să fim exemple! Asociația Eliezer, un nou eveniment pentru copiii instituționalizați

Să fim exemple! Asociația Eliezer, un nou eveniment pentru copiii instituționalizați

0

Varga Anton și Asociația Eliezer continuă campaniile de ajutorare a sătmărenilor greu încercați. La finalul săptămânii, la Muzeul Județean din municipiu va fi organizat un eveniment care are ca subiect evoluția tinerilor care au ieșit din centrele de plasament și și-au luat viața în propriile mâini.

Așadar, toți sătmărenii cu suflet mare sunt invitați la eveniment, pentru a aduce o rază de soare și speranță copiilor orfani, care n-au avut binecuvântarea de a avea părinți. Totul va avea loc sâmbătă, de la ora 10.00, la Muzeul Județean de pe Vasile Lucaciu.

Iată mesajul de pe pagina Asociației Eliezer:

“Vă invităm să participați la evenimentul organizat de ASOCIATIA ELIEZER și găzduit de MUZEUL JUDEȚEAN SATU MARE, sâmbătă 26.02.2022, între orele 10-12, eveniment care are în vedere evoluția tinerilor care au ieșit din sistemul de protecție (CENTRE DE PLASAMENT). În cadrul reuniunii, tinerii vor vorbi despre modul în care au reușit să iasă cu bine din sistemul de protecție și să se integreze social.

Așa cum un părinte dedicat creșterii și dezvoltării unui copil, poate avea un impact semnificativ în viața copilului, in mod asemănător colectivul ASOCIAȚIEI ELIEZER dorește să pună o piatră la temelia noii vieți a acestor tineri.

Vă invităm să vă implicați prin prezența dumneavoastră la acest eveniment, iar în final ne dorim să aducă o rază de speranță următoarei generații de copii orfani. Nu toți suntem binecuvântați cu părinți, dar putem fi binecuvântați cu sprijinul dumneavoastră. Dacă nu avem alte mijloace să îi ajutăm, să le arătăm prin prezența noastră că ne pasă. Dumnezeu acționează prin oameni, pe pământ, alegeți să fiți unul dintre ei. Vom fi onorați sa fim împreună la acest eveniment. Vă așteptăm cu drag!

loading...
Articolul precedentCOVID-19 | Scăpăm de pandemie? Trei cazuri și niciun deces în județul Satu Mare
Articolul următorAvem programul ultimelor două etape! Când joacă FCSB și CFR Cluj?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.