Acasă Informativ S-a prăbușit Cascada Bigăr! Imagini dramatice

S-a prăbușit Cascada Bigăr! Imagini dramatice

1
Sursă: planiada.ro
Sursă: planiada.ro

Regia Națională de Pădurilor – Romsilva anunță în mediul online că luni, 7 iunie 2021, Cascada Bigăr s-a prăbușit din cauze naturale. Era una dintre cele mai frumoase obiective turistice din Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița.

Momentul în care se rupe cascada VIDEO AICI.

”Travertinul și mușchii care s-au acumulat în timp, au crescut în dimensiuni și greutate, iar astăzi a cedat sub propria greutate. Colegii noștri sunt la fața locului, iar zilele următoare vom reveni cu mai multe amănunte și imagini”, transmit cei de la Romsilva.

Captură Romsilva

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, s-a declarat şocat când a aflat vestea şi a afirmat că era cel mai vizitat loc din judeţ. ”Sunt şocat, îmi pare rău. Era cel mai vizitat loc din judeţul nostru. O să analizăm ce este de făcut, dar cu natura nu te joci. E un fenomen normal, ne întristează pentru că aducea multă atenţie şi interes pentru zona noastră, dar Caraş- Severin are multe locuri frumoase şi vă invităm să le vizitaţi”, a declarat Romeo Dunca, luni seară, pentru News.ro.

Conform Știrile Pro TV, într-unul din topuri realizate de „The World Geography”, cascada Bigăr fost desemnată cea mai frumoasă din lume.

Înainte:

După tragedie:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here