Acasă Fotbal S-a încheiat derby-ul CSM Olimpia – Victoria Carei!

S-a încheiat derby-ul CSM Olimpia – Victoria Carei!

0

După o pauză de mai bine de trei luni, stadionul Olimpia ”Daniel Prodan” a găzduit sâmbătă un meci oficial, cel dintre CSM Olimpia Satu Mare și CSM Victoria Carei. A fost un derby local, dar și unul de clasament dacă este să ne uităm peste situația la zi din Seria a 10-a a Ligii a 3-a la fotbal.

În deschiderea sezonului de primăvară din Liga 3, sute de sătmăreni au văzut o primă repriză slabă în ceea ce privește acțiunile ofensive. În disputa dintre CSM Olimpia Satu Mare și CSM Victoria Carei, scorul la pauză rămâne nemodificat, 0-0, în ciuda câtorva ocazii sterile pentru echipa gazdă.

Ambele echipe au început prudent, evitând riscul și preferând să se concentreze pe organizarea defensivă. Acest lucru a condus la o primă repriză în care mingea a fost în mare parte în zona de mijloc a terenului, iar șansele clare de gol au fost rare.

Cu toate acestea, după minutul 30, CSM Olimpia Satu Mare a reușit să își creeze câteva ocazii notabile. Jucători precum Mansour, Chinde, Burdeț și Lazăr au fost activi în atac, dar finalizările lor au fost fie blocate de apărarea adversă, fie au ratat ținta porții.

Prima repriză i-a plictisit pe suporteri. Părea meci care nu se va termina niciodată.

Repriza a doua

Repriza a doua a adus cu sine un joc mai deschis și mai plin de ocazii, în care echipele și-au arătat adevăratul potențial. În ciuda unui start lent, ambele echipe au început să-și creeze șanse de gol, iar spectacolul a fost pe placul celor 440 de spectatori prezenți pe stadion.

Deschiderea scorului a venit în minutul 66, când Darius Marina de la CSM Victoria Carei a reușit să finalizeze cu succes un contraatac rapid inițiat de Ciul pe partea dreaptă. Cu toate eforturile depuse de echipa gazdă pentru a reveni în joc, scorul nu s-a mai modificat până la final.

Meciul a fost caracterizat de un ritm alert și de momente de tensiune, iar CSM Olimpia Satu Mare a încercat să își pună serios la încercare adversarul în ultimele minute ale jocului. Cu toate acestea, echipa oaspete a reușit să-și apere avantajul și să obțină cele trei puncte importante.

Cu finalul meciului, CSM Victoria Carei încheie partida cu o victorie strânsă, 1-0, demonstrând determinare și concentrare în fața unui adversar puternic.

CSM Olimpia Satu Mare: Moldovan – Burdeț, Prodan, Copaci, Oanea (cpt.), Lucaci, N. Pop, Lazăr, Chinde, Zamfir, Mansour. Rezerve: Toderean, Zbona, Apai, Ferenti, Balla, Sabău, Tânțaș, Morar, Lucuț. Antrenor: Cosmin Iuhas.

CSM Victoria Carei: Fila – Ciul, Dunca, Negrea, Marina E., Moldovan, Tilinger (cpt.), Marina D., Popovici, Hosu, Haiduc. Rezerve: Villi, Kinczel, Baior, Negreanu, Vajda, Bârle, Horvath. Antrenor: Marius Botan.

Pentru CSM Olimpia Satu Mare urmează meciul de vineri din deplasare cu Minerul Ocna Dej, iar CSM Victoria Carei va primi sâmbătă vizita celor de la Lotus Băile Felix.

Imagini video cu faze, golul și declarații făcute de cei doi antrenori:

Adsense