Acasă Fotbal S-a încheiat amicalul CFR Cluj – CSC Dumbrăvița!

S-a încheiat amicalul CFR Cluj – CSC Dumbrăvița!

0

CFR Cluj își continuă pregătirea pentru noul sezon al Superligii cu un meci amical împotriva echipei din Liga 2, CSC Dumbrăvița. Partida s-a disputat la Cluj-Napoca și a fost jucată fără spectatori, în două reprize de câte 60 de minute fiecare.

CFR Cluj a demonstrat superioritatea și pregătirea temeinică pentru sezonul ce urmează, dominând jocul și oferind o performanță solidă.

CSC Dumbrăvița, deși echipă de Liga 2, a încercat să ofere o replică pe măsură, dar diferența de experiență și valoare a fost evidentă pe teren. Cu toate acestea, meciul a fost un test util pentru ambele formații, ajutându-le să-și evalueze nivelul de pregătire și să identifice aspectele ce necesită îmbunătățiri.

Rezultatul final al partidei a fost 1-0, singurul gol fiind marca de Păun în minutul 65. CFR Cluj își menține astfel moralul ridicat înaintea primului meci oficial din noul sezon al Superligii, programat să se desfășoare peste 5 zile.

Echipa clujeană va continua pregătirile în zilele următoare, cu accent pe tactică și fizic, pentru a fi în cea mai bună formă la debutul în competițiile oficiale.

Echipa de start CFR Cluj: Sava – Thaqi, Kresic, Ilie, Camora, Keita, Artean, Tachtsidis, Deac, Kamara, Michael.

Echipa din a doua repriză: Hindrich, Ajeti, Abeid, Bolgado, Rocha, Fică, Filip, Lucaci, Mensah, Păun/Kujabi, Serebe

Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Adsense