Acasă Actualitatea S-a dat marele premiu la Loto 6/49! Unde s-a jucat primul bilet...

S-a dat marele premiu la Loto 6/49! Unde s-a jucat primul bilet câștigător din acest an

0

remiul la Loto 6/49 în valoare de 7,3 milioane de euro a fost câștigat pentru prima oară în acest an, potrivit anunțului făcut de Loteria Română la tragerea de astăzi, 25 februarie 2024. Acest premiu, în valoare de 36.450.832 lei, a fost obținut de către un norocos câștigător care a jucat biletul la o agenție din Pitești, județul Argeș.

Biletul norocos a fost completat cu trei variante simple, iar prețul acestuia a fost de 24,50 lei. Este important de menționat că acesta reprezintă primul câștig de categoria I obținut în acest an la Loto 6/49.

Ultima dată când premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost câștigat a fost la data de 17 septembrie 2023, în valoare de 13,8 milioane de lei. Câștigătorul are la dispoziție 90 de zile pentru a-și revendica premiul, conform regulilor stabilite de Loteria Română.

Este cu siguranță o veste extraordinară pentru norocosul câștigător și un moment de bucurie pentru comunitatea din Pitești. Asemenea câștiguri reprezintă întotdeauna un prilej de sărbătoare pentru cei implicați și atrag atenția către fascinația și posibilitatea de noroc oferite de jocurile de noroc.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.